يك كمك بزرگ براي پيدا كردن چند نوع ابجكد

kc_nitro

Member
با سلام و خسته نباشيد خدمت تمام دوستان و مديران اين بخش
راستش نميدونم از كجا بگم مشكلمو ؟:-?
من در حال انجام دادن يك پروژه 3 بعدي هستم كه قرار يك شهر و يا دهكده رو به صورت يه بعدي تقريبا شبيه سازي كنم
براي همين دارم دنبال ابجكتهايي ميگردم كه بتونه منو براي اين پروژه كمي كمك بكنه
تو تاپيك هاي ديگه هم خيلي گشتم ولي راستش خيلي گيج شدم
از دوستان ممنون ميشم اگه كسي اشنايي با اين نوع از ابجكتها داره بنده رو كمي راهنمايي بكنه و يا اينكه لينكي از اين نوع ابجكتها براي بنده قرار بده
يك توضيح ديگه هم بدم اينكه من يكسري ساختمان هايي رو ميخوام كه تقريبا فرمي فانتزي و تا حدودي كارتوني احتياج دارم و اگه ارتفاع اين ساختمانها هم از نظر طراحي بلند باشه كه چه بهتر
بازم شرمنده كه اين همه پرحرفي كردم
با تشكر

DIMO

Active Member
سلام دوست عزیز،ورودتون رو هم به مجید آنلاین تبریک میگم.

با توجه به چیزایی که نوشتین،فکر کنم پلاگین Greeble بدردتون بخوره،که کارش ساخت یه سیستم شهری به صورت ساده است،ولی اون شکل فانتزی که شما مد نظرتون هست رو نداره.ولی اگر میخواهید ساختمان رو خودتون مدل کنید میتونید بعد از مدل کردن ساختمان،از منوی Modify گزینه Bend رو انتخاب کنید تابه اون فرم مورد نظر برسید.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

kc_nitro

Member
سلام دوست عزیز،ورودتون رو هم به مجید آنلاین تبریک میگم.

با توجه به چیزایی که نوشتین،فکر کنم پلاگین greble بدردتون بخوره،که کارش ساخت یه سیستم شهری به صورت ساده است،ولی اون شکل فانتزی که شما مد نظرتون هست رو نداره.ولی اگر میخواهید ساختمان رو خودتون مدل کنید میتونید بعد از مدل کردن ساختمان،از منوی modify گزینه bend رو انتخاب کنید تابه اون فرم مورد نظر برسید.

موفق باشید.
با سلام و تشكر از شما
دوست عزيز ممكنه لينك دانلودي از اين پلاگين و هم قرار بديد
ممنون

Sherlock_Holmes

Active Member
دوست من از طرف خودم ورودتون رو تبريك ميگم، اينجا رو يه سر بزنيد:

با یک کلیک شهر بسازید

30upn9j.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا