يك كار كوچولو :دي لوگو (مونوگرام)

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سارا جان ممنون از نظرت
انشاالله كار بعدي رعايت ميكنم

حالا كه تحويل دادي رفته ولي كاش ضخامت es همه جا برابر مي شد

والا ضخامت رو رعايت كردم
مشكلي از اون نظر فكر نميكنم باشه

اما در هر حال ممنون دوس جان از نظرت

Tsobh.com

Well-Known Member
والا ضخامت رو رعايت كردم
مشكلي از اون نظر فكر نميكنم باشه

اما در هر حال ممنون دوس جان از نظرت

دندانه بالاييE ,پائيني وبا دندانه وسط همخوني نداره
ضخامت درE كه خودش دو تيرگي داره باS هم سازگار نيست

شايد هم به نظر من اينجوري مياد

البته ايراد نيست ريزه كاريه شايد هم سليقه اي هست:rose:

Tsobh.com

Well-Known Member
مرسی شما خوبی:green:
شاید روی عکس بشه بهتر نشون داد... توی عکس جهت حرکت رو با قرمز و جهت حرکت کلی رو که چشم بیننده رو هدایت میکنه رو با سبز نشون دادم... به نظر من برای رسیدن به حداکثر بالانس نباید توی طرح حرکت کلی ایجاد بشه تا چشم بیننده به یک سمت کار حرکت کنه، همچنین بر اثر حالت دور مانند لوگو دو فضای منفی یا حفره به وجود اومده که میشد بهتر از اون فضا ها استفاده کرد!
البته شما خودتون استادید و جسارت منو ببخشید :دی
من نظر شخصیم رو از دید یک بیننده گفتم، چون دیدم کارتون خیلی خوب شده گفتم اگه از این لحاظ هم تقویت بشه خیلی عالی میشه، و شاید اصلا این دید درست نباشه :دی
attachment.php

Good Luck:rose:

مصطفي جان من با اون فضايي كه شما فرموديد حفره مخالفم
در اين حالت اصلا نبايد از تركيبات دايره ها با مثلث ها يا هزلولي ها با مستطيل ها و يا استفاده از منحني هاي سهمي با خطوط بدون توان دار در در محور x ( خطوط راست صعودي يا نزولي ) در طرح ها استفاده كرد
با اينكه به نظر من همه اينها مكمل هم هستند و فضاي خالي هم لازمه كار ( البته بدون افراط و تفريط )

ممنون مي شم باز هم راهنمايي كنيد

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
ااااااااااااااااااااااااوپس ، نایس :دی
زیبا استیه... از ترکیب e و s خوشمان آمد
موفق و پیروز باشید

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دندانه بالاييe ,پائيني وبا دندانه وسط همخوني نداره
ضخامت درe كه خودش دو تيرگي داره باs هم سازگار نيست

شايد هم به نظر من اينجوري مياد

البته ايراد نيست ريزه كاريه شايد هم سليقه اي هست

آها
اون قسمت
خوب فونت هاي انگليسي و حتي فارسي زيادي هستند كه ذخامت حروفشون با هم يكي نيست !!!
لوگو تايپ ؛ مونوگرام هم از همين روش تبعيت ميكنند !!
اين دليلي نميشه بر ضعف يا شكل ظاهري كار (اينو كلا براي همه طرح ها گفتم ) !!!‌ يعني از لحاظ بصري مشكلي ايجاد نميكنه!! حتي ميتونه باعث زيبايي كار هم بشه
پس فكر نميكنم جزو ريزه كاري هايي بوده باشه كه توجه نكردم!! :دي
ممنون از نظرت و اينكه وقت گذاشتي

آخرین ویرایش:

Tsobh.com

Well-Known Member
آها
اون قسمت
خوب فونت هاي انگليسي و حتي فارسي زيادي هستند كه ذخامت حروفشون با هم يكي نيست !!!
لوگو تايپ ؛ مونوگرام هم از همين روش تبعيت ميكنند !!
كاملا موافقم من براي اين كار ( فقط در مورد اين كار ) نظر شخصي دادم نظر شخصيم اين بود كه بهتر بود با هم يكسان باشه چون اونجا تنوع نوشتاري زيادي وجود نداره و فقط دو حر هست ، بهتره هارموني حفظ بشه

اين دليلي نميشه بر ضعف يا شكل ظاهري كار (اينو كلا براي همه طرح ها گفتم ) !!!‌ يعني از لحاظ بصري مشكلي ايجاد نميكنه!! حتي ميتونه باعث زيبايي كار هم بشه
پس فكر نميكنم جزو ريزه كاري هايي بوده باشه كه توجه نكردم!! :دي
ممنون از نظرت و اينكه وقت گذاشتي

كلا از كار خوشم اومده و اصلا نگفتم ايراد داره

البته ايراد نيست

همون بحث سليقه ايي

مرسي از جوابت

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
مرسي كه دنبال كردي

كاملا موافقم من براي اين كار ( فقط در مورد اين كار ) نظر شخصي دادم نظر شخصيم اين بود كه بهتر بود با هم يكسان باشه چون اونجا تنوع نوشتاري زيادي وجود نداره و فقط دو حر هست ، بهتره هارموني حفظ بشه

اين كار هم جزو دسته ي مونوگرام ها هست !!
اگر همش يك دست بشه فرض كنيد s با e ضخامتش يكي بشه !!‌ ديگه فكر ميكنم اون ظاهر و بعضي ظرافت ها رو از دست بده !!
اين تعريفتون از هارموني جالب بود !!‌

ببينيد هارموني معاني زيادي داره !!‌
اما فيلولائوس هم چنين معني كرده :
چيزهايى كه بى شباهت، بدون نسبت و بدون اندازه با يكديگر تركيب شده اند به نحو ضرورى بوسيله هارمونى به يكديگر می پيوندند.!!
منبع : كتاب "لیر هارمونیک"
پس دليل بر ناهماهنگي هارموني ها نيست در عين اينكه ضخامت رو رعايت نكردم اما حروف از چيدمان و نظم خاص خودش پيروي ميكنه !!

كلا از كار خوشم اومده و اصلا نگفتم ايراد داره

مي هم توي پرانتز گفتم دوس جان كلي عرض كردم (اينو كلا براي همه طرح ها گفتم )
شما گفتيد ريزه كاري من گفتم جزو ريزه كاري هايي كه رعايت كردم نيست ؟!! درسته ؟!

همون بحث سليقه ايي

ممنون از سليقتون :دي

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

MOSTAFA

کاربر فعال
مصطفي جان من با اون فضايي كه شما فرموديد حفره مخالفم
در اين حالت اصلا نبايد از تركيبات دايره ها با مثلث ها يا هزلولي ها با مستطيل ها و يا استفاده از منحني هاي سهمي با خطوط بدون توان دار در در محور x ( خطوط راست صعودي يا نزولي ) در طرح ها استفاده كرد
با اينكه به نظر من همه اينها مكمل هم هستند و فضاي خالي هم لازمه كار ( البته بدون افراط و تفريط )

ممنون مي شم باز هم راهنمايي كنيد

خوب حالا که پرسیدید این یه توضیحی درباره ی دیدگاهم میدم که اشتباه برداشت نشه
شما دارید از دید ریاضی نگاه میکنید و من از دید هنری... منظور من این نیست که هیچ فضای خالی نباید توی طرح باشه، مگه اصلا همچین چیزی امکان داره؟ :دی
منظور من از لحاظ دید زیبا شناختی هست که دیدگاهم رو بیان کردم، البته بازم میگم این دیدگاه شخصیه!!!
موفقیتـ

Tsobh.com

Well-Known Member
خوب حالا که پرسیدید این یه توضیحی درباره ی دیدگاهم میدم که اشتباه برداشت نشه
شما دارید از دید ریاضی نگاه میکنید و من از دید هنری... منظور من این نیست که هیچ فضای خالی نباید توی طرح باشه، مگه اصلا همچین چیزی امکان داره؟ :دی
منظور من از لحاظ دید زیبا شناختی هست که دیدگاهم رو بیان کردم، البته بازم میگم این دیدگاه شخصیه!!!
موفقیتـ

درسته نظرتون شخصيه ولي يه زماني قوانين امروزي اولش نظرات شخصي بودن
من هم ديدگاهم زيبا شناختي بود فقط اصطلاحات رياضي بكار بردم
تركيب همه اون خطوط ها با هم به شكل درست زيبايي خوشي داره
دوست خوبم زيبايي هر چيزي بستگي به هارموني اون داره
چهره زيبا هارموني داره ، گل زيبا هارموني داره و .... هارموني يعني نظم خاصه ، رياضي به نظم مي پردازه و هنر هارموني مي آفرينه
اگر فكر مي كنيم چيزي هست كه نامنظمه و لي به نظر ما زيباست به دليل اينه كه ذهن ما هارموني رو تشخصي مي ده ولي قادر به تحليل نظمش نيست در صورتيكه نظم بالفطره در اون چيز هست

:rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
درسته نظرتون شخصيه ولي يه زماني قوانين امروزي اولش نظرات شخصي بودن
من هم ديدگاهم زيبا شناختي بود فقط اصطلاحات رياضي بكار بردم
تركيب همه اون خطوط ها با هم به شكل درست زيبايي خوشي داره
دوست خوبم زيبايي هر چيزي بستگي به هارموني اون داره
چهره زيبا هارموني داره ، گل زيبا هارموني داره و .... هارموني يعني نظم خاصه ، رياضي به نظم مي پردازه و هنر هارموني مي آفرينه
اگر فكر مي كنيم چيزي هست كه نامنظمه و لي به نظر ما زيباست به دليل اينه كه ذهن ما هارموني رو تشخصي مي ده ولي قادر به تحليل نظمش نيست در صورتيكه نظم بالفطره در اون چيز هست

:rose:
من نمیخواستم این بحث ادامه پیدا کنه اما...
دوست عزیز بحث من در مورد فضای منفی درون طرح و آنالیز عناصر بصری طرح هست، الان این چیزی که شما میگید ربطی به بحث ما نداشت... راستش درست هم منظورتون رو متوجه نشدم، اگه ممکنه واضح تر حرف بزنید!
من گفتم که اگه تناسب عناصر بصری در طراحی (نه فقط این طرح، من کلی میگم!) رعایت نشه و توازن در طرح وجود نداشته باشه از زیبایی طرح کاسته میشه و این بحث هیچ ربطی به ریاضی و هارمونی و ... نداره!
اگه ممکنه شفاف تر توضیح بدید ممنون میشم!

ereshkigal

Member
سلام دوست جونم! واقعاً قشنگ و دقیقه. خدایی چرا همه ی کارای تو عالین؟:oops:
تصویر اولی رو بیشتر از همه دوست دارم قشنگ حس موسیقی رو می رسونه. دومی رو دوست دارم چون به کارای 3d علاقه دارم:) و سومی رو هم دوست می دارم، چون به طور کلی کارات عالین:rose:

ereshkigal

Member
مرسي مهربون
ارشكيگال جونم شما خيلي لطف داري به من استاد

استاد:shock:
نگو اینجور دوست جونم! شما خودت استادی... من شاگرد همه ی بچه های مجیدآنلاینم مخصوصاً انجمن فلش و گرافیک دو بعدی و سه بعدی و...:green:
در هر صورت من همه ی کاراتو دوست می دارم مثل خودت:rose:

Mr.Doosti

Active Member
سلام دوست جان خوبی؟؟؟؟؟
خوبه که ما هر وقت مرخصی می یام همچین طرحهایی رو می بینیم روحیمون عوض میشه.
حسرت هم می خوریم که نمی تونیم طرحی یا کاریی انجام بدیم:cry:.
خیلی خوب شده دوست جان تبریک میگم:green:.
موفقیتـ

جدیدترین ارسال ها

بالا