يك فرم فلش مثل اين سايت ميخوام

وضعیت
موضوع بسته شده است.

raminmousavi

New Member
سلام. من تازه عضو اين سايت شدم. نميدونستم كه جايي هست كه فقط راجع به گرافيكه. خوشحالم.

يه درخواستي داشتم. اين سايت منه.
تازه راش انداختم البته تست هست و كسي خبر نداره ازش هنوز.

www.ramin-mousavi.com

توش چند تا فرم گذاشتم كه از يك برنامه ساخت فرم فلش استفاده شده. اما فايل هاي فلش همش درئسر درست ميكنن. كسي ميتونه مثل همين فرم رو بصورت php واسم بسازه؟
مثل فرم اصلي كه تو صفحه اول سات هست و اون فرم ارسال ايميل در پايينه صفحه. مرسي.:)

siavashmusic

Active Member
ورودتون رو تبریک میگم قبل از هر چیز لطفا قوانین این بخش رو حتما مطالعه کنید
این مورد مسلما شما در رسیدن به پاسخ های سریعتر یاری میکنه
در مورد سوالت هم یه جستجویی توی انجمن داشته باشی کلی اسکریپت برای ارسال ایمیل پیدا میکنی
با تشکر سیاوش عقیلی

abbasi_0912

Active Member
اگر میخواهی فرم ای با فلش درست کنی که اکمان ارسال ایمیل داشته باش من برنامه Adobe Flex Builder 2 رو پیشنهاد می کنم اگر کمی کار کنی مفهمی یعنی چی واقعا جالبه ..........
در مورد این نرم افزار باید بگم که مثل Dreamweaver هست با این تفاوت که صفحه با پسوند html و ..... ذخیره نمیشه و پسوند خاصی داره و با امکانات کامل برای راه اندازی سایت و حتی در سرور خودش برنامه هایی رو نصب میکنه .
خلاصه این که برای خودش دنیایی داره و سایت ی که بهش لینک دادی به احتمال خیلی زیاد با این نرم افزار درست شده .اگر برنامه Adobe Flex Builder 2 رو میخواهی باید به DVD های جدید KING که چهار تا DVD 8G هست دست رسی داشته باشی یا این که بتونی از جای دیگه تهیه کنی.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا