يك سورس connect us

اگر كسي يك سورس connect us به زبان asp داره لطفاَ به من بده.
كه نوشته هاي توي box ها به يك ايميل ارسال بشه.
ممنون ميشم.

sobhan

New Member
به نام خدا
سلام مصطفي جان

آقا اگر يه مقدار مهلت بدي من دارم يه مقاله در اين زمينه براي بچه هاي سايت آماده ميكنم به زبان ASP .

دوستدارت سبحان

sobhan

New Member
به نام خدا

دوستان در اين مقاله ميخواهم طريقه ارسال يک فرم را به e_mail شما بيان كنم پس مراحل زيررا با دقت بخوانيد :
نکته مهم : برای استفاده از اعمال اين مقاله بايد سرور شما از ميل کامپوننت bamboo.smtp يا jmail.smtp پشتيبانی کند که خيلی از سرور ها پشتيبانی ميکنن.

خوب شروع ميکنيم :
۱. در ابتدا يک فايل تشکيل ميديم و فرم خودمون رو توش تعبيه ميکنيم (فرق نميکنه چه پسوندی داشته باشه) ولی مهم اينجاست که action اون بايد به فايل asp كه تشكيل ميديم هدايت شه و متدش هم post باشه. مثل :

Form.html

<FORM ACTION="formtomail.asp" METHOD=post>
<!-- Your fields here -->
<INPUT TYPE=submit value="Submit">
</FORM>

۲. در مرحله دوم به تشکيل فايلی که ميخواييم از طريق آن اين فرم را ارسال کنيم بپردازيم.
شما ميتوانيد کد زير را حتی درون يک txt انداخته و به همان نامي كه در فرم خودتان action داديد (mail2form) با فرمت asp ذخيره کنيد :
Formtomail.asp

<%
For Each x In Request.Form
message = message & x & ": " & Request.Form(x) & CHR(10)
Next
set smtp=Server.CreateObject("Bamboo.SMTP")
smtp.Server="mail.yourdomain.com"
smtp.Rcpt="[email protected]"
smtp.From="[email protected]"
smtp.FromName="name family"
smtp.Subject="Response to my form"
smtp.Message = message
on error resume next
smtp.Send
if err then
response.Write err.Description
else
Response.redirect ("http:// redirect.com")
end if
set smtp = Nothing
%>

3. حال شما احتياج داريد كه كد بالا را بر حسب دلخواهتان تغيير دهيد كه براي تغييرات راهنماييتان ميكنم :

الف ) لازم است كه آدرس smtp server خود را بجاي mail.yourdomain.com وارد كنيد و آنرا تغيير دهيد .

ب‌ ) لازم است كه ميل خود را كه ميخواهيد اين اطلاعات به آن ارسال شود را در قسمت [email protected] تغيير دهيد .

ج ) در قسمت [email protected] ايميلي را وارد كنيد كه ميخواهيد از آن ميل تين ارساليها برايتان ارسال شود(فرستنده ) مثلا اگر اين فرم در صفحه contact us است ميتوانيد ميل [email protected] رو بهش اختصاص بدين تا اينطوري كار خودتون تو شناسايي ميلهاتون راحتتر باشه .
* ضمنا ميتوانيد تنظيم كنيد كه ميل ارسالي از طرف شخصي كه فرم را پر ميكند به شما ارسال شود (اگر در فرم قسمت دريافت ايميل داريد ) كه براي اينكار ميتونيد اينكارو كنيد :
اگر فيلد دريافت ميل شما در فرم به صورت مثلا <input type="text" name="email">, باشد ميتوانيد از request.form("email") بجاي [email protected] استفاده كنيد كه ميلهاي دريافتيتون از اين فرم از طرف پر كننده ميل به شما ميرسد .

د ) بجاي name family هم ميتونيد از نام فرستنده ميلتون رو تنظيم كنيد كه مثلا ميتونيد بنام همون صفحه اي كه دارين ازش دريافت ميكنين بذارين و يا مثل بالا ميتونيد كه اين قسمت هم تنظيم كنيد كه نام فرستنده فرم توش ثبت بشه . مثلا اگر فيلدي بصورت <input type="text" name="yourname"> داريد ميتونيد از دستور request.form("yourname") استفاده كنيد .

ه ) در قسمت Response to my form هم ميتونيد يه موضوع براي ايميل دريافتيتون در نظر بگيريد .

و ) در پايان نيز در قسمت Response.redirect ("http:// redirect.com") هم ميتونيد صفحه اي رو به عنوان تشكر بسازيد و اين فرم رو بعد از انجام تمام مرال به اون صفحه هدايت كنيد . و بجاي http:// redirect.com از آدرس اون صفحه استفاده كنيد .

خوب اين مراحل تموم شد و اميدوارم كه جوابگوي سوالاي شما عزيزان باشه .
در اين موارد هم اگر سوالي در ذهنتان باقي بود از پرسيدن دريغ نكنيد .

سبحان ساعدي

ممنونم

آقا sobhan واقعاَ ممنونم از شما هم متشكرم آقاي shiraztoday
من دارم ميرم اينو بخونم حالا ببينم چه طوري ميشه يه كاري كرد كه ايميلي هم كه قراره نامه به اون ارسال بشه رو كاربر نعيين كنه؟
بازم ممنونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا