يك سوال لطفا كمك : من يك سايت ساختم با نام ...

سلام
من يك سايت ساختم با نام www.irgreetings.com با فلش البته خيلي ساده است
من مشكلم اينه كه برخي از دوستانم ميتونن سايت و ببينند ولي بعضي ها هم نمي تونن من خودم هم وقتي مثلا با account parsonline ميرم رو نت نمي تونم ببينم يعني اصلا سايت را نمي آورد ولي وقتي مثلا با kavosh ميرم مي تونم و خيلي سريع سايت را مياره.

لطفا اگه كسي دليلش را ميدونه بگه.

ممنون.

oxygenws

Active Member
می تونی بگی هاست از کجا گرفتی؟
شاید به دلیل مشکلاتی که شرکت محترم پارس آنلاین با بعضی از سایت ها و سرور ها دارند، شما هم محکوم به فنا شدید :) (این رو هم بگم که در مورد این فیلتر کردن این شرکت، تا اونجایی که من می دونم، خود شرکت پارس آنلاین بیگناه بوده و خودش هم یه جورایی محکوم شده که این کارو بکنه!!!!)

بله
از ميهن هاست گرفتم
آخه
1- سايت من مطلب خاصي نداره كه فيلتر شدني باشه
2-من با anonymizer قوي هم امتحان كردم ولي نيامد

به نظر شما مشكل از isp يا hosting ؟

Masih

Well-Known Member
et-alireza گفت:
بله
از ميهن هاست گرفتم
آخه
1- سايت من مطلب خاصي نداره كه فيلتر شدني باشه
2-من با anonymizer قوي هم امتحان كردم ولي نيامد

به نظر شما مشكل از isp يا hosting ؟

ربطي به مطلب داخلش نداره (در اين مورد خاص). وقتي كه هاستهاي يك سرور رو ببنده همه سايتهاش بسته ميشه! ديگه كار نداره كه سايت غير مجازه يا سايت حوزه علميه قم!! :wink: احتمال زياد هم اشكال از همون هاست هست. (يعني هاست توسط isp فيلتر شده).

iwd_admin

Member
اگه با يه سرويس بدون پروكسي وارد سايت تونستي بشي اونوقت مشكل از isp هست.
البته اونايي كه از طريق مخابرات هستن. چون مسولاي ما خيلي هم وارد هستن ماشاالله ! و در ضمن مهم نيست براشون كه با فيلتر 1 سايت 10 تا سايت ديگه هم فيلتر بشه .

Masih

Well-Known Member
iwd_admin گفت:
اگه با يه سرويس بدون پروكسي وارد سايت تونستي بشي اونوقت مشكل از isp هست.
البته اونايي كه از طريق مخابرات هستن. چون مسولاي ما خيلي هم وارد هستن ماشاالله ! و در ضمن مهم نيست براشون كه با فيلتر 1 سايت 10 تا سايت ديگه هم فيلتر بشه .

و گاهي هم ميشه با پروكسي رفت! :wink:

من هم فكر ميكنم مشكل از parsonline باشه
يعني كلا از فيلتر كردن حالا هر isp

مرسي از راهنمايياتون
IWD و masih جان

همگي ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا