يك سوال كممممممممممممك

am_acute

Member
من یک سوال از شما داشتم می خواستم بدونم اگه ما خواستیم در یک طراحی فرم
فورم را به دو قسمت تقسیم کنیم گه هر کدام دو وب پیج باشد مثل قسمت مقالات اين سايت
که هر کدام از این دو برای خود یک صفحه بوده و به هنگام اجرا به صورت مشترک در یک صفحه اجرا میشود حالا سوال من اینکه من می خوام همین کارا انجام بدم با این تفاوت که قسمت اول ثابت و من مٍنو هایم را درونش قرار بدم و قسمت دوم خاصیت پریویو داشته باشد و صفحه ها در اون اجرا بشن حلا من اگر بخوام این کار را دریم ویور یا فرونت پیج انجام بدم باید چه کاری انجام بدم به تصویر و يا ضميمه دقت کنید تا سوالم بیشتر متوجه بشین
که با اجرایه هر یک از منو های قسمت اول وب ان در قسمت دوم به نمایش در میاد هرکس این کار را بله به من کمک کنه بد جوری کارم گیره خیلی خیلی ممنونم

Norik

Active Member
از frame استفاده بکن

کد:
 <frameset cols="240,*"	noresize border=0 frameborder=0>
  <frame NAME="_menu" src="menu.html" SCROLLING="auto" noresize frameborder=0 border=0>
  <frame NAME="_active" src="index2.html" SCROLLING="Auto" beoder=0 frameborder=0>
 </frameset>

nik_sali

Member
سلام

ولي اين نوع سيستم فكر كنم يه مشكل عمده داشته باشه اونم اينه كه
مو قع سرج تو ليست موتورهاي جستجو قرار نميگيره

البته شايد من اشتباه ميكنم (دوستان تصحيح كنن اگه اشتباه گفتم)

Norik

Active Member
اگه تو head
keyword و describe کرده باشی به موتور جستجو اضافه ميشه
ولی اتوماتيک صفحه active رو تو ليست ميزاره و menu شايد به ليست موتور جستجو نره, البته تو گوگل اينطوره

يادم رفت بگم تو لينک menu برا لينکات target=_active رو اضافه بکن

armanbm

کاربر VIP
اين كار را بايد بافرانت پيج انجام بدي
(بايد بري در قسمت فريم ها)

Ghamnevis

Well-Known Member
درسته با فرانت پيج ميتوني انجامش بدي . ولي من فكر كنم كلا اگه از فريم استفاده نكني بهتره.
اينطوري بايد جوري صفحه ها رو طراحي كني كه مثلا در فريم سمت راست بيننده نخواد صفحه رو چپ و راست كنه( نميدونم متوجه حرفم ميشي يا نه؟ منظورم Scrollbar پايينيه ) چون بييننده زياد از يه همچين چيزي خوشش نمياد. بعد هم موتور هاي جستجو سايتت رو ليست نميكنند. من خودم تست كردم با گوگل ، هر كاري هم كردم نشد كه نشد.
قربانت سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا