يك سوال فوري و فني و ضروري از مديران و متخصصان وارد در امور فتوشاپ

mpfur

New Member
با عرض سلام و خسته نباشيد.

لطفا مديران و متخصصان وارد در امور نرم افزار فتوشاپ به سوال زير پاسخ كامل و كلي بدهند.

دوستان من خيلي وقته مشكل زير را دارم و مي خواهم رفع كنم ولي نمي توانم لطفا

راهنمايي كاملي بكنيد.

من مي خواهم در فتوشاپ Adobe Photoshop CS نسخه 8 فارسي به صورت كامل تايپ كنم

و خرچنگ غورباقه تايپ نشود. و مي خواهم نستعليق بر روي يك عكس تايپ كنم و به گونه

هاي مختلفي در بياورم. چگونه فارسي و نستعليق تايپ كنم.

مثل نرم افزار مريم و در محيط خطاط اين نرم افزار كه نستعليق مي نويسيم را به طور كامل و

خرچنگ غورباقه نشود بتوانيم در فتوشاپ بر روي عكس انتقال و به نوشته را به هر شكل كه

مي خواهيم بر روي عكس در بياوريم.

من از خود نرم افزارهاي زير و راهنماي نرم افزارهاي زير به همانگونه كه در راهنمايشان نوشته

بود استفاده كردم ولي نتوانستم تايپ فارسي كنم و نستعليق بر روي تصاوير بنويسم كه

خرچنگ غورباقه در نيايد.

Farsi.Nevis.Maryam.4.0.Cracked.Full

Khoshnegar

Shetab Farsi Negar 3.8

لطفا از اول تا اخرش بگوييد كه چه كار كنم تا فارسي و نستعليق بر روي عكس تايپ كنم.

[email protected]

لطفا پاسخ كامل و كلي بدهيد.

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
برای تایپ کردن به زبان فارسی در فتوشاپ باید از نسخه meنرم افزار استفاده کنید برای نستعلق نوشتن هم می تونید بعد نوشتن متن در چلیپا یا کلک و... اونها رو به فتوشاپ منتقل کنید

saeid.g

Member
سلام.خسته نباشي.
اين انتظار رو نداشته باش كه جواب من يا ديگر بچه ها كامل كامل باشه.بچه ها بيشتر سر نخ رو دست شما مي دهند.
در مورد تايپ فارسي همين كه اهواز سيتي گفت درسته شما بايد از نسخه ي ME استفاده كنيد تا بتوني توي خود فتوشاپ تايپ فارسي كني.يا اينكه از نرم افزار مريم يا فارسي نويس و مشابه اينها استفاده كني. يه مشكلي كه ديدم بچه ها توي استفاده از مريم دارن اينه كه بعد از copy , paste فونتشون رو عوض نمي كنن و از فونت هاي خود مريم استفاده نمي كنن كه خوب طبيعتا خرچنگ ازينا ميشه. :d
براي نستعليق و خطوط ديگه هم همونطور كه بازم اشاره شده بايد از نرم افزار هاي كلك و چليپا استفاده كني.اين نرم افزار ها به تو چيزي براي كپي و پيست نمي دهند و در واقع به تو يه عكس مي دن كه مديريتي كه توي فتوشاپ روشون داري مثل يه عكسه و قدرت ويرايش اونها رو نداري.اگر خواستي كلك توي ابزار ها قسمت فونت ها هست كه مدير كل قبلا گذاشته كار كردن باهاش هم خيلي سخت نيست. بگردي چليپا رو هم پيدا مي كني.
موفق باشي. سعيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا