يك سوال در مورد طراحي وب

am_acute

Member
من یک سوال از شما داشتم می خواستم بدونم اگه ما خواستیم در یک طراحی فرم
فورم را به دو قسمت تقسیم کنیم گه هر کدام دو وب پیج باشد مثل قسمت مقالات که

که هر کدام از این دو برای خود یک صفحه بوده و به هنگام اجرا به صورت مشترک در یک صفحه اجرا میشود حالا سوال من اینکه من می خوام همین کارا انجام بدم با این تفاوت که قسمت اول ثابت و من مٍنو هایم را درونش قرار بدم و قسمت دوم خاصیت پریویو داشته باشد و صفحه ها در اون اجرا بشن حلا من اگر بخوام این کار را دریم ویور یا فرونت پیج انجام بدم باید چه کاری انجام بدم به تصویر و يا ضميمه دقت کنید تا سوالم بیشتر متوجه بشین
که با اجرایه هر یک از منو های قسمت اول وب ان در قسمت دوم به نمایش در میاد هرکس این کار را بله به من کمک کنه بد جوری کارم گیره خیلی خیلی ممنونم

bigharar4

Member
ببين دوست عزيز
1- اگه بري تو اون صفجه كه ميخواي frame بذاري

بعد اين امكان را بهت ميده كه بخواي براشون scroll bar هم بزاري براي هر فريم جداگونه.

2- اگه نتونستي بگو تا آموزش كاملش را برات بذارم.

3- چون ميخواي با فرانت پيج طراحي كني بهتر بود تو انجمن خود فرانت پيج ميپرسيدي يا تو انجمن طراحي صفحات وب.

اگه نشد همينجا خبرم كن.

am_acute

Member
bigharar4 گفت:
ببين دوست عزيز
1- اگه بري تو اون صفجه كه ميخواي frame بذاري

بعد اين امكان را بهت ميده كه بخواي براشون scroll bar هم بزاري براي هر فريم جداگونه.

2- اگه نتونستي بگو تا آموزش كاملش را برات بذارم.

3- چون ميخواي با فرانت پيج طراحي كني بهتر بود تو انجمن خود فرانت پيج ميپرسيدي يا تو انجمن طراحي صفحات وب.

اگه نشد همينجا خبرم كن.

دوست عزيز من مشكلم را در دريم ويور حل كردم فقط اگر مي توني يه اموزش با فرونت پيج بزار

bigharar4

Member
سلام

خيلي راحت تو فرانت پيج ميشه به اين ترتيب :

1- روي فايل كليك مي كني page <<<new
2- حالا يه پنجره برات باز ميشه كه
بالاش چند تا tab داره <<< Style sheet >>
Frames pages >>General
حالا روي Frames page كليك كن
3- حالا از حالات مختلفي كه بهت ميده هر كدام را كه ميخواي انتخاب مي كني .

4- حالا كه برات صفحه را باز ميكنه تو قسمتهاي مختلف new page و SET Initial page ميده كه روي نيو كه كليك كني ديگه صفحه حالتيه كه هر كاري خواستي باهاش ميتوني بكني.

جدیدترین ارسال ها

بالا