يك سوال در مورد شارژ در دايركتي

vatanmusic

Well-Known Member
سلام دوستان
يه سوال داشتم در مورد دايركتي
دوست من جديدا يه ريسيلر ثبت دامين از دايركتي گرفته حالا مي خوايم شارژش كنيم البته دفعه اول هست كه شارژ ميكنيم حالا مي خواستم ببينم توي دايركتي بايد حتما 199$ شارژ كنيم چون توي سايت خودش هم نوشته 199$ يا كمتر هم ميتونيم شارژ كنيم مثلا 50 $ البته توجه داشته باشيد ما دفعه اولي هست كه داريم شارژ ميكنيم ممنون ميشم از
كسايي كه توي دايركتي ريسيلر دارن و در مورد اين موضوع اطلاع دارن به من كمك كنن
2. كي ميتونه اين عمل شارژ را براي ما انجام بده و دلاري چقدر؟؟؟؟؟ ممنون

لطفا هرچه سريع تر جواب بديد ممنون

ali-msh

Member
والا تا جایی که من خبر دارم دایرکتی اینطوری نیست که هر کسی بتونه بره حساب بگیره و سلسله مراتبی هست

یعنی شما مستقیم با خود دایرکتی کار میکنین ؟ غیر معقول به نظر میرسه

vatanmusic

Well-Known Member
اقا من نگفتم من با دايركتي كار ميكنم گفتم يكي از دوستام حالا خودمم كه كار كنم !!!! چيش غير معقول هست؟؟؟؟؟؟
اقا من جواب سوالمو ميخوام لطفا بحث را عوض نكنيد
ممنون

ady_constantine

Active Member
اصلا غیر معقول نیست و تنها با داشتن اکانت پی پال وریفای شده می تونید مستقیما از دایرکتی رسلر بگیرید .

حداقل باید 200 دلار واریز کنید که اکانت شما فعال شود و نمیشه مثلا 50 دلار واریز کرد !

vatanmusic

Well-Known Member
مرسي از جوابتون پس يعني ما دفعه اول بايد 200 دلار پرداخت كنيم اونم چون مي خوايم پنلمون شارژ بشه ولي دفعات بعد هرجقدر خواستيم مي تونيم بريزيم؟؟؟؟؟درسته

بعد وقتي 200 دلار را ريختيم پنل ما خودش فعال ميشه يا بايد كار ديگه اي بكنيم تا پنل شارژ بشه مثلا بايد ايميل بزنيم؟؟؟؟؟

شما كارت پي پال را چقدر به ما ميفروشيد و دلاري چقدر براي ما شارژ ميكنيد

ممنون منتظز جواب شما هستم

vatanmusic

Well-Known Member
آقا مطمئن هستيد كه حتما بايد با 200 دلار شارژ كرد من به پشتيباني ميهن نيك ايميل زدم براي من نوشته اند با 50 دلار هم ميتونييد شروع كنيد

لطفا راهنمايي كنيد !!! دوست من عجله داره

ali-msh

Member
شاید میهن نیک میخواسته خودش ریسلر یا ساب ریسلر بده که گفته 50$
vatanmusic عزیز تا جاییکه من اطلاع دارم نمیشه ! تا بقیه دوستان شاید اطلاعاتشون بیشتر باشه

vatanmusic

Well-Known Member
اره از يكي ديگه هم پرسيدم گفت نميشه با 50 دلار شروع كرد حتما بايد 200 دلار شارژ كنيم

ehsanch

Active Member
برای اینکه مستقیم از خود دایرکتی بگیرید حداقل باید 200 دلار شارژ کنید که قیمت هر دومین هم پاتون خیلی گرون در میاد با این پیش پرداخت.

اما میتونید از سایت YourName.ir هم ریسلر دایرکتی بگیرید با همون امکانات و با ساپورت فارسی! و پولشم به ریال میدید و حداقلشم برای ریسلر خیلی کمتر هست. با sales @ yourname.ir تماس بگیرید.

جدیدترین ارسال ها

بالا