يك سري عكسهاي جالب و بارورنكردني !!

ali_crown

Member
آقا مجيد من چند آدري ياست ميخواهم كه عكس هاى ميكس شده با photoshop داشته باشه وطرحاش هاليوودى باشه و هميشه update باشه آخه من كار عكاسى ميكنم
ممنون
على

Masih

Well-Known Member
ali_crown گفت:
شرمنده چند آدرس سايت ميخواهم

با اجازه آقا مجيد:
شما كه كار عكاسي ميكني چرا ميخواي از عكس‌هاي ميكس شده استفاده كني؟ سايت www.photosig.com يك سايت فوق‌العاده خوب هست كه عكاسهاي معروف دنيا عكسهاشون رو اونجا قرار ميدن (چندتا از عكاسهاي ايراني هم حضور دارن).

سايت www.corbis.com رو هم ببين! بد نيست.

موفق باشي.
مسيح.

iRWEBDES

Active Member
پروژه ي ايران عكس www.iranax.com چرا بسته شد و رفت پي كارش؟
كسي از نظر برنامه نويسي يه كمكي به ما بكنه شايد من يك سايت مثل اون سايت راه انداختم چون خيلي عالي بود
در ضمن مجيد جان عكسهاي جالبي بود مرسي !

ali_crown

Member
masih-evanescence گفت:
ali_crown گفت:

با اجازه آقا مجيد:
شما كه كار عكاسي ميكني چرا ميخواي از عكس‌هاي ميكس شده استفاده كني؟ سايت www.photosig.com يك سايت فوق‌العاده خوب هست كه عكاسهاي معروف دنيا عكسهاشون رو اونجا قرار ميدن (چندتا از عكاسهاي ايراني هم حضور دارن).

موفق باشي.
مسيح.
آقا مسيح مرسى من اين سايت ها رو نگاه نكردم آخه يكيش فيلتر شده و كربيس هم رفتم

آخرین ویرایش:

Masih

Well-Known Member
ali_crown گفت:
Masih-Evanescence گفت:
ali_crown گفت:

با اجازه آقا مجيد:

موفق باشي.
مسيح.
آقا مسيح مرسى من اين سايت ها رو نگاه نكردم آخه يكيش فيلتر شده و كربيس هم رفتم من ميخواهم عكس مشترى ها رو ميكس كنم ديگه مدلى به ذهنم نمياد و چند مدل فانتزى خفن ميخواهم

از طريق سايت http://afsh.europe.webmatrixhosting.net/index.aspx از فيلتر رد شو! اون سايت اولي كه فيلتر شده توسط مخابرات خيلي بهتر از كوربيس هست! مطمئن باش عكسهاي جالبي اونجا پيدا ميكني.

موفق باشي.
مسيح.

MrMohi

Active Member
جالب بود . ولی خیلی هاش رو با یه کم دقت میشد فهمید که میکس شده

جدیدترین ارسال ها

بالا