يك سئوال بدون جواب در اكسس

mehdi5106

New Member
بچه ها تا حالا چند تا برنامه با اكسس نوشتم و تو هركدوم هم داخل يكي از فرمهاي برنامه وقتي كه بر روي دكمه هاي موجود در فرم كليك مي كنيد با پيغامي كه در تصوير هست مواجه مي شويد.البته اينو هم بگم كه ساير فرمها همچين مشكلي نداره تا حالا هر كاري كردم درست نشده.اگه كسي مي دونه كه چطوري ميشه اين مشكل برطرف كرد به ما هم بگه.خيلي خيلي لازمش دارم.
منتظر جواب دوستان هستم.

[email protected]

2a973th.jpg

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من فكر ميكنم يكي از فيلد ها (نام بانك) جوري تنظيم كرديد كه نتونه دوبار نام فيلد را بگير

mazoolagh

Active Member
اگر اين فرم داراي كد vba هست بايد در حاليكه ديتابيس به فرم mde‌ نيست اجرا كنيد تا بتوانيد برنامه را debug كنيد.

همچنين ممكن است فرمولي كه براي default value يا مقدار يك فيلد unbound تعيين شده نادرست باشد يا مقدار آن از فرمي گرفته ميشود كه هنوز لود نشده.

mehdi5106

New Member
نه بچه ها اينطور نيست.
هيچ تنظيمي براي فرم انجام نشده حالا چرا دكمه ها عمل نمي كنه و اين پيغامو نشون ميده نمي دونم.مثلا دكمه خروج رو كه مي زني اين پيغامو ميده.
اين اصلا به جدولها و يا فرمها ربطي نداره.
حتي به مقادير Default Value هم كه دوستمون اشاره كرده ربطي نداره.
مشكل هر چي هست در مورد كد Vba هستش.البته دستور خروج رو از فرمهاي ديگه نيز براي اين فرم كپي كردم اما درست نشده.
حالا مشكل از اين فرم هست يا نه يا يك مشكله ديگه نمي دونم.

mazoolagh

Active Member
اگر شما به سالم بودن كد اطمينان صددرصد دارين اين احتمال هست كه رفرنس گم شده داشته باشين.

جدیدترین ارسال ها

بالا