يك در خواست طرح

Jasmine

Member
آقا به نظر شما براي يك شركت انيميشن براي طراحي سايت چه طرحي صفحه اول بزنم خيلي تو چشم ميشه؟

Jasmine

Member
اگر نظر خواصي داري خوب بدم نمي ياد كه طرحت رو ببينم.
ممنون مي شم هر چي فكر مي كنم چون مي خوام خوب باشه همش به نظرم خراب مي شه.

Ealireza

Member
ميتوني از قالب هاي آماده استفاده كني ولي ضايع ميشي
بهتره يك فول فلاش خود طراحي كني

موفق باشيد

a Truth Seeking

Active Member
در تصديق حرف دوست خوبمون Ealireza بله اگر شما از يك طرح تمام فلش استفاده كنيد اونم يك طرحي كه تاحالا كسي از اون استفاده نكرده خيلي تو چشم مي آد.البته بايد سعي بشه اعم فعاليت هاي شركت در اون نمايش داده بشه كه راحت مشتري جلب كنه.
حالا يك سوال : فكر مي كنين چرا بيشتر خواننده هاي جوون و اونايي كه تازه رو بورس اومدن سعي مي كنن يك سايت طراحي شده با فلش و رنگارنگ داشته باشن.
جواب : براي جلب توجه همين.

Jasmine

Member
بابا تورو خدا ميدونم منم همينو ميخوام ولي نمي دونم از كجا شروع كنم.هخه وقتي مي خواهي خيلي توپ بشه خراب ميشه منم الان همينطورم

arezo63

Member
منم با نظر عليرضا و بقه بچه موافقم . يه فلش توپ كارت رو راه مي ندازه

a Truth Seeking

Active Member
دوست من ايده اين كه طرحش چي باشه رو خود شما بايد با در نظر گرفتن زمينه و گسترش فعاليت اون شركت انجام بدين ولي به نظر من در ابتداي شروع اون طرح نمايش آرمي از شركت بعد معرفي فعاليت ها و در انتها دعوت به همكاري و تماس با ما باشه فكر نكنم چيز بدي بشه همه جا تقريبا از يك همچين اسلوبي استفاده مي شه البته باز هم انتخاب دقيق طرح ها به عهده شماست.

arezo63

Member
عاليه

a Truth Seeking گفت:
دوست من ايده اين كه طرحش چي باشه رو خود شما بايد با در نظر گرفتن زمينه و گسترش فعاليت اون شركت انجام بدين ولي به نظر من در ابتداي شروع اون طرح نمايش آرمي از شركت بعد معرفي فعاليت ها و در انتها دعوت به همكاري و تماس با ما باشه فكر نكنم چيز بدي بشه همه جا تقريبا از يك همچين اسلوبي استفاده مي شه البته باز هم انتخاب دقيق طرح ها به عهده شماست.

منم با نظر ايشون موافقم .

جدیدترین ارسال ها

بالا