يك افكت خيلي توپ براي همه

بسمه تعالي

اينجا من اين فايلو ميزارم اگه دوستان خوشتون اومد بگيد آموزش يا فايل .fla رو بزارم
ممنون يا علي :arrow:

آقايان معذرت هر كاري كردم آپلود نشد اين فري وبز هم فيلتر شده قول ميدم زود بزارمش

گفتم كه بزودي ميريزمش البته آش دهن سوزي هم نيستا ولي اميدوارم خوشتون بياد
:idea:

پیوست ها

• nicscom.shodow.rar
    1.2 کیلوبایت · بازدیدها: 82

M_Alireza

Member
بله بسيار جالب بود

اگه آموزشو بزاري ممنون مي شم

(اگه نخواستي هم نذار :evil: )<>(شوخي)

:roll:

amir_s

Active Member
خوب بود ممنون !
اگر خواستي آموزشش رو بزار من هم برات ميفرستمش به مقالات !

بسمه تعالی
با سلام
ابتدا در لایه اول یک نوشته (text) قرار میدهیم روی نوشته کلیک میکنیم و کلید f8 را میزنیم و گزینه movie clip را انتخاب میکنیم و Ok را میزنیم و در قسمت instance name تایپ میکنیم (shadow)(رنگ نوشته رنگ سایه شماست )
برای نوشته اول

لایه جدیدی درست میکنیم ودر آن نوشته دیگری قرار میدهیم (داخل نوشته باید با نوشته لایه قبل یکی باشد)و روی نوشته کلیک کرده کلید f8 را میزنم گزینه movie clip را انتخاب کرده و ok میزنیم .
در قسمت instance name تایپ میکنیم my Text (حروف بزرگ و کوچک رعایت شود)و رنگ نوشته را عوض میکنیم تا با رنگ سایه تفاوت داشته باشد.
لایه جدیدی درست میکنیم و در آن یک شکل مانند خورشید )بسته به سلیقه افراد)
درست میکنیم و روی آن نیز کلیک میکنیم و کلید f8 را میزنیم و movie clip را انتخاب میکنیم و در قسمت instance name تایپ میکنیم sun و در قسمت Action شکل کد زیر را تایپ میکنیم .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
onClipEvent (load)
{
Mouse.hide();
startDrag("", true);
}
onClipEvent (enterFrame)
{
_root.shadow._y = (_root.myText._y - _root.sun._y) * 0.050000 + _root.myText._y;
_root.shadow._x = (_root.myText._x - _root.sun._x) * 0.050000 + _root.myText._x;
}
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
حال با زدن کلید های ctrl وEnter میتوانید نتیجه کار خود را ببینید
با آرزوی موفقیت و پیروزی برای ایران و تمام ایرانیان
یا علی

من چون تا حالا آموزش ننوشته بودم نتونستم حرفامو خوب بزنم جناب مديذ انجمن اگه شما تونستي واضح ترش كن
يا علي

جدیدترین ارسال ها

بالا