يكي به دادمن برسه

e_s

New Member
همه كارهايي كه توي قسمت قبلي دوستان پيشنهاد كرده بودن
انجام دادم ولي متاسفانه جوابي نگرفتم
لطفا منو بيشتر راهنمايي كنيد

tornado

Member
چند نفرتون ميپرسيد كدوم كارا ؟!

ايشان برميگرده و ايشالله سوال شون رو كامل ميپرسه ! اگه نه هم كه لابد به جواب رسيده :)

e_s

New Member
e_s گفت:
همه كارهايي كه توي قسمت قبلي دوستان پيشنهاد كرده بودن
انجام دادم ولي متاسفانه جوابي نگرفتم
لطفا منو بيشتر راهنمايي كنيد
من مي خوام فرمي را كه با فرانت پيج طراحي كردم ارسال كنم كه متاسفانه جواب نمي گيرم و همه كارهاي مربوط به ارسال فرم از جمله داشتن فرانت پيج اكستينشين در هاست را انجام
دادم
الان ميخوام بدونم همچين كاري ميشه كرد يا اصلا فرم هاي فرانت پيج به درد نمي خوره
مرسي

tornado

Member
فورم feedback هست منظور شما ؟؟

نخیر ! اونها فقط یه الگو هستن ! کلید submit و حذف و ... اش دستوری نداره که بخواد کاری برای شما انجام بده !

ولی خود شما میتوانید با اضافه کردن دستور "mailto [email protected] " مثلا فرم را برای خودتون میل کنید !

توضیح بیشتر هم خواستید بگید که بدم !

e_s

New Member
با تشكر از كمك شما
من تمام مشكلاتي كه برام پيش آمده در قسمت قبلي با موضوع (لطفا به من كمك كنيد تقريبا 15 موضوع پايين تر از همين موضوع مطرح كردم
اميدوارم با مطالعه اون بتونيد به من كمك كنيد
از كمكتون سپاسگذارم

razavizadeh

Member
من يه راهي بلدم كه قبلا فرم هام رو با اون ارسال مي كردم برات مي نويسم شايد به دردت بخوره
ببين
بعد از اينكه سايتت رو گذاشتي رو اينترنت وارد صفحه مربوطه يعني صفحه اي كه فرم توي اون هست بشو
بعد از ابزارهاي بالاي مرورگرت گزينه edit كه معمولا همان علامت front page هست رو بزن تاصفحه ات تو front page برات باز بشه بعد فرمي رو كه طراحي كرده بودي delet كن و فرم رو دوباره ايجاد كن
من قبلا فرم هاي خودم رو اينجوري ارسال مي كردم
اگه مشكلي برات پيش اومد باز من در خدمتم

e_s

New Member
سلام
از كمكت بي اندازه ممنونم مشكلم تا حدي حل شد ولي با اين شرايط كه روش شما وقتي جواب ميده كه ما ارسال را به private/form_results.csv بكنيم
وقتي ارسال را (منظور در فرم پراپرتيس ) برروي ايميل فعال مي زارم با اين روش كه در قسمت
ايميل آدرس مي نويسم ( آدر س ايميل : mailto
پيغام خطاي
Cannot run the FrontPage Server Extensions on this page: "http://www.pentaneco.com/form.htm"
را ميده
اگه در اين مورد هم كمكم كنيد كه كاري بكنم كه ارسال فرم ها به ايميلم بره بي نهايت ممنون ميشم
متشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا