يكي از اين 3 تا سوالم رو هم جواب بدبد ممنون ميشم

Asalbanou

Member
سلام

1-من مي خواستم يه كاربران يا چند كاربر خاص اجازه آپلود فايل روي هاست سايتم رو بدم

يه چيزي تو مايه هاي attachment

آيا ميشه ؟

2-اگه هنكام نصب جوملا هر كي ديگه هم آدرس سايتم رو بزنه مراحل نصب جوملا جلوش مياد درسته ؟

خوب چي كار كنم كه واسه چند لحظه سايتم رو ببندم ؟ و جوملا رو نصب كه كردم سايت رو باز كنم كه بازديد كنندگان بتونند وارد بشن

3- مي خوام زير هر پست يك خط سرتا سري بكشه كه هر پست و مطلب از پست بعدي كاملاً جدا بشه
و هم چنين زير هر مطلب يه قسمت نظرات هم باشه ( قالب rhuk_solarflare_ii اين رو نداشت )

مممنون اگه حتي به كيش همجواب بدبد
icon12.gif

آخرین ویرایش:

Masih

Well-Known Member
سلام

1-من مي خواستم يه كاربران يا چند كاربر خاص اجازه آپلود فايل روي هاست سايتم رو بدم

يه چيزي تو مايه هاي attachment

آيا ميشه ؟

2-اگه هنكام نصب جوملا هر كي ديگه هم آدرس سايتم رو بزنه مراحل نصب جوملا جلوش مياد درسته ؟

خوب چي كار كنم كه واسه چند لحظه سايتم رو ببندم ؟ و جوملا رو نصب كه كردم سايت رو باز كنم كه بازديد كنندگان بتونند وارد بشن

3- مي خوام زير هر پست يك خط سرتا سري بكشه كه هر پست و مطلب از پست بعدي كاملاً جدا بشه
و هم چنين زير هر مطلب يه قسمت نظرات هم باشه ( قالب rhuk_solarflare_ii اين رو نداشت )

مممنون اگه حتي به كيش همجواب بدبد
icon12.gif

1- توی مامبو میخواید این امکان رو داشته باشید یا کنترل پنل هاست خودتون؟
2- بله، میاد! به فرض هم بیاد تا وقتی که اسم بانک اطلاعاتی و پسوردی رو که شما براش گذاشتید ندونه که کاری نمیتونه بکنه. درضمن نصب مامبو حداکثر 3 دقیقه طول میکشه! نگرانی نداره.
3- شما باید توی CSS مربوط به قالبتون دست ببرید و کدهاش رو اضافه کنید یا تغییر بدید.

Asalbanou

Member
واقعاً ممنون كه به سوالم جواب داديد

جدي مي گم

در مورد 1- مگه در خود كنترل پنل هاست هم دادن چنين اختياراتي ممكن هست ؟!!!

جالبه

من در همون جوملا هم اين اختيارات رو به چند كاربر هم بدم كافيه

بازم ممنون از شما

Masih

Well-Known Member
والا تو جوملا رو بلد نیستم ولی از طریق کنترل پنل شما میتونید یوزرهای مختلف بسازید که هر یوزر به بخشهایی که شما میگید فقط دسترسی داشته باشن.

BANDIT

Member
خوب شما مي خوايد كه به كاربر اجازه ي آپلود از خود سايت رو بديد يا اجازه آپلود از يك كامپوننت خاص ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا