خوب، بعضی وقت ها آدم دلش میگیره. وقتی هم متوسل میشه ... السلام علیک یا باب الحوائج ...
mpourebadi Member May 26, 2008 #1 خوب، بعضی وقت ها آدم دلش میگیره. وقتی هم متوسل میشه ... السلام علیک یا باب الحوائج ... پیوست ها emam reza-2008.jpg 324.6 کیلوبایت · بازدیدها: 40
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه May 26, 2008 #2 واقعا عالی شده. رنگبندی قشنگی هم داره. متاسفانه تاپ گالری انگار یه مشکل کوچیک داره. به محض درست شدن میذارمش تو تاپ گالری. موفق باشید.
واقعا عالی شده. رنگبندی قشنگی هم داره. متاسفانه تاپ گالری انگار یه مشکل کوچیک داره. به محض درست شدن میذارمش تو تاپ گالری. موفق باشید.
Morteza76 Member May 26, 2008 #3 .::السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام::.وای که دلم چه قدر هواتو کرده آقا....
HamidSHS Active Member May 26, 2008 #4 به به بسياز زيبا شده تبريک ميگم رفت بک گراند =-=-==-=-=-=- وای که دلم چه قدر هواتو کرده آقا.... کلیک کنید تا باز شود... دلت بسوزه من مشهدم البته دل تو توي حرمه پس از من نزديکتري ياعلي آخرین ویرایش: May 26, 2008
به به بسياز زيبا شده تبريک ميگم رفت بک گراند =-=-==-=-=-=- وای که دلم چه قدر هواتو کرده آقا.... کلیک کنید تا باز شود... دلت بسوزه من مشهدم البته دل تو توي حرمه پس از من نزديکتري ياعلي
BassGraphic Member May 26, 2008 #6 واسه ما مشهد بودن خيلي افتخاره.حداقل يه جايي رو داريم اگر قاطي كرديم اخم كرديم خنديدم گريه كرديم بريم اونجا و ... كارت خيلي قشنگه.عاليه دئر حقيقت.موفق باشي بازم از اين كارها بكن
واسه ما مشهد بودن خيلي افتخاره.حداقل يه جايي رو داريم اگر قاطي كرديم اخم كرديم خنديدم گريه كرديم بريم اونجا و ... كارت خيلي قشنگه.عاليه دئر حقيقت.موفق باشي بازم از اين كارها بكن
alionline1366 Active Member May 27, 2008 #8 خیلی زیبا شده بهت تبریک میگم هم رنگ بندی توپه هم خود کار هم موضوع
L L-B Well-Known Member May 27, 2008 #9 تبریک میگم همیشه عالی کار کردی اره ارزش تاپ گالری رو داره ...