ياهو مسنجر نسخه 9

poolha

Member
جديدترين نسخه مسنجر ياهو
در نسخه جديد امكانات فوق العا ده اي اضافه شده است و طراحي گرافيكي آن نيز نغيير كرده و محيط آن را بسيار جذاب كرده است.
حتما دانلودش كن
msg9_b1.jpg

در اين لينك مي تونيد دانلود كنيد
http://www.mano2.com/modules.php?name=News&file=article&sid=3&mode=&order=0&thold=0

NAKOOT

Well-Known Member
جديدترين نسخه مسنجر ياهو
در نسخه جديد امكانات فوق العا ده اي اضافه شده است و طراحي گرافيكي آن نيز نغيير كرده و محيط آن را بسيار جذاب كرده است.
حتما دانلودش كن
msg9_b1.jpg

در اين لينك مي تونيد دانلود كنيد
http://www.mano2.com/modules.php?name=News&file=article&sid=3&mode=&order=0&thold=0

با اضافه شدن امکاناتش موافقم ولی از نظر ظاهری خیلی به دلم نچسبید ...

Raptor

Member
دقت کنید که این نسخه هنوز Beta هست و باگ های زیادی براش گزارش شده. توصیه میکنم فعلا ازش استفاده نکنید تا ورژن پایدارتری ارائه کنند.

IranPardakht

Well-Known Member
یک مزیت خوب که اضافه شده این هست که وقتی شما دو تا pm میدید دیگه آیدی شما تکرار نمیشه قبله جمله، بلکه تمام نوشته هاتون رو زیر هم برای طرف نشون میده.

گاهی در بازه زمانی یک ساعت مسنجر دوباره خودش وارد میشه یا خارج میشه. برای خروج کامل از taskbar هم خیلی هنگ میکنه...

address book در Tab جداگانه نیست، بلکه بصورت کشویی در زیره Add list اتون قرار گرفته. سیستم پیام رسان صوتی هم خیلی کاملتر شده...

نوار ابزار plugins هم کوچیک شده و دیگه مثل نسخه های قبل اونهمه فضا اشغال نکرده.

کلاً بد نیست، اما میتونه بهتر از این نمای ظاهری باشه چون هم خاکستری هست و هم مات که به نظر من جالب نیست.

pedramr

Active Member
لينك‌هاي ويديو از خود ياهو رو هم داخل مسنجر پخش مي‌كنه ..

Soft King

New Member
دقت کنید که این نسخه هنوز Beta هست و باگ های زیادی براش گزارش شده. توصیه میکنم فعلا ازش استفاده نکنید تا ورژن پایدارتری ارائه کنند.
تاكيد ميكنم دانلود نكنيد هنوز بتا هستش و يه سري مشكلات واستون پيش مياره

با همون 8.1 فعلا سر كنيد

Parham

Well-Known Member
برای من که بدون مشکل داره کار می‌ کنه ... اما نمیدونم چرا اینها نسخه مخصوص ویندوز ویستا را ارائه نمی‌ کنند ...

x_boy

New Member
سلام
سرعت لوگین شدنش هم ظاهرا بهتر شده
قبلی که برای من خیلی عذاب آور بود

برای من که بدون مشکل داره کار می‌ کنه ... اما نمیدونم چرا اینها نسخه مخصوص ویندوز ویستا را ارائه نمی‌ کنند ...

چند جا خوندم که این نسخه در ویندوز ویستا کار میکنه
من فعلا حس نصب ویستا ندارم
اگه کسی داره تست کنه و جوابشو بده

راستی جناب مدیر من یه مشکلی پیدا کردم
دو بار هم این مسئله رو عنوان کردم و پیغام دادم به قسمت فنی و مدیریت
اما جوابی نگرفتم
وقتی تو قسمت ویرایش مشخصات پروفایلم میرم پیغام خطا بهم میده :

x_boy, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation

؟

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
چند جا خوندم که این نسخه در ویندوز ویستا کار میکنه
من فعلا حس نصب ویستا ندارم
اگه کسی داره تست کنه و جوابشو بده
من روی ویستا استفاده می‌ کنم ... منظور من نسخه دیگری است که قراره یاهو برای ویستا ارائه کند

x_boy, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation

دسترسی‌ شما را هم چک کردم و تصحیح شد ...

جدیدترین ارسال ها

بالا