(ویژوال بیسیک ) تابع shell در ویندوز 64 بیتی کار نمی کند-کمک vb6

tebyandn

New Member
سلام یک سوال ضروری داشتم برنامه ای میسازم که دستور
Shell ("cmd.exe")
در برنامه استفاده میکنم توی ویندوز 7 32bit کار میکنه ولی رو 7 64bit نه اگه دستور shell استفاده کنم هنگ میکنه
لطفا اگه راهی هست کمک کنید یا یک کامپونت مجزا برای اجرای یک فایل است ممنون میشوم برام بزارید (دستور میخوام که یک فایلو اجرا کنیم بدون تابع یا با تابع shell که رو 64 بیتی کار کنه)
اگه یک کامپونت تو vb که کارکنه هست که فرمان های cmd رو بودن دستور shell اجرا کنه که منم فایلما با dos باز کنم که نیازی به shell نداشته باشه ممنون میشم واسم بزارید. (تا کیید میکنم یک راهی برای باز کردن یک فایل حالا با تابع shell یا بدون تابع خوا هشن win 64 کار کنه)

راستی تو فرم های خارجی هم سرچ کرد م
http://www.vbforums.com/showthread.p...64-bit-Windowsفقط اینو پیدا کردم

لطفا جواب بدین خواهش میکنم من باید حتما یک فایلو تو 64 بیتی باز کنم یک فایل با پسوند .exe اجرایی

the_king

مدیرکل انجمن
سلام یک سوال ضروری داشتم برنامه ای میسازم که دستور
Shell ("cmd.exe")
در برنامه استفاده میکنم توی ویندوز 7 32bit کار میکنه ولی رو 7 64bit نه اگه دستور shell استفاده کنم هنگ میکنه
لطفا اگه راهی هست کمک کنید یا یک کامپونت مجزا برای اجرای یک فایل است ممنون میشوم برام بزارید (دستور میخوام که یک فایلو اجرا کنیم بدون تابع یا با تابع shell که رو 64 بیتی کار کنه)
اگه یک کامپونت تو vb که کارکنه هست که فرمان های cmd رو بودن دستور shell اجرا کنه که منم فایلما با dos باز کنم که نیازی به shell نداشته باشه ممنون میشم واسم بزارید. (تا کیید میکنم یک راهی برای باز کردن یک فایل حالا با تابع shell یا بدون تابع خوا هشن win 64 کار کنه)

راستی تو فرم های خارجی هم سرچ کرد م
http://www.vbforums.com/showthread.p...64-bit-Windowsفقط اینو پیدا کردم

لطفا جواب بدین خواهش میکنم من باید حتما یک فایلو تو 64 بیتی باز کنم یک فایل با پسوند .exe اجرایی

مسیر cmd ئه 32 بیتی اینه :
کد:
%WinDir%\System32\cmd.exe

و مسیر cmd ئه 64 بیتی اینه :
کد:
%WinDir%\SysWOW64\cmd.exe

ویژوال بیسیک کلاسیک که خودش 32 بیتی است، هر برنامه دیگری هم که اجرا کند بر اساس برنامه مقصد 32 بیتی یا 64 بیتی اجرا می شود.

به مثال پیوستی مراجعه کنید :
مشاهده پیوست ShellExecute.zip

tebyandn

New Member
دوست عزیز مشکلم رفع شد یک ویروسی روی ویندوز 32 بیتی من بود که .exe رو خراب میکرد بطوری که رو 64 بیتی کار نمیکرد
فایلی که شما برام پیوست کردید رو رو ویندوز 64 اجرا کردم کار کرد ولی تا باویندوز 32 فایلو باز کردم فایل آلوده شد وروی 32 بیتی کار کرد ولی روی 64 بیتی کار نکرد رفتم حجم فایلو اجرایی که پیوست کرده بودید رو نگاه کردم 20 کیلو بایت با اجرا کردن تو 32 بیتی افزایش یافت 20 ک شده بود 40 ک مشکوکش شدم فهمیدم یه چیزی داره به فایلها exe نفوذ میکنه رفتم تمام پروژه های خودم با فرمت مخفی که exe نباشه درست کردم (میرفتم تو قسمت make Project.exe و فایلو Project.dll سیو میکردم وبعد روی ویندوز 64 بیتی rename میکردم و .dll تبدیل میکردم به .exe) توی ویندوز 64 بیتی فرمتشونو برگردوندم به .exe دیدم پروژهام کار میکنه ممنون فایلی که پیوست کرده بودید باعث شد همه مشکلات حل بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا