ویندوز خیلی دیز نصب میشه !!!

ghasemrayaneh

Active Member
سلام خسته نباشید میگم خدمت همه بچه های مجید آنلاین

من روی یک سیستم می خوام ویندوز نصب کنم ولی نمیدونم چرا نصبش خیلی طول میکشه .

ویندوز هم فرقی نداره چی باشه چه سون باشه چه ایکس پی ، در هر صورت نصب به شدت طول میکشه .

وقتی میخواد نصب یک آیتم شروع بشه خیلی زمان میبره ( تقریبا یک ربع در حالت Windows setup میمونه ) هیچ چیزی روی صفحه نمیاد .

فقط برای شروع یک آیتم زمان زیادی میبره ولی وقتی یک درصد میره جلو ، نصب معمولی میشه .

ممنون میشم راهنمایی کنید .

ghasemrayaneh

Active Member
رم 4 گیگ
هارد 1 ترابایت
سی پی یو cori 5
پاور 900

ممنون ولی ایکس پی خیلی معمولی نصب میشه و مشکل من با ویندوز 7 هست .
این رو هم بگم از دی وی دی نصب هم نیست .
دیگه موندم .

mnh40

Well-Known Member
دوست عزیز من خودمم این مشکل رو داشتم و دارم از سیستم نیست از خود ویندوزه من که رو هر سیستمی نصب کردم همینطوری طول میکشید ولی الان که نصب میکنم تقریبا سریعتر نصب میشه نمیدونم مشکل از چیه ولی زیاد سخت نگیر نهایتش یه مقدار وقت بیشتر صرف میکنی

موفق باشی :cool:

ghasemrayaneh

Active Member
ممنون

ولی من دنبال پاسخ علمیش هستم و میخوام بدونم این ایراد از کجاست .

خیلی ممنون که راهنمایی کردی ولی دوستم من نمیتونم 4 ساعت و نیم برای نصب ویندوز وقت بذارم .

آخه نیم ساعت فرقش نیست 4 ساعت فرقشه .

یکی گفت ایراد از فن سی پی یو هست که یکی از دوستام همین مشکل رو داشتن و دیدیم درسته و فن سی پی یو مشکل داره .

ولی سیستم من این مشکل رو نداره .

راستی امضات خیلی زیباست ولی مثل اینکه خودت بهش معتقد نیستی .

موفق بشی

mnh40

Well-Known Member
دوست عزیز اگه برای نصب ویندوزت 4 ساعت میشینی پاش حتما ایرادت سخت افزاریه که خودت ذکر کردی سوالت رو تو تایپیک سخت افزار مطرح کن تا شاید اساتید سخت افزاری پاسخت رو درست بگن در ضمن اگه به جوابت رسیدی برای ما هم بگو تا اگه چنین مشکلی برای ما هم پیش اومد بدونیم از چیه :cool:
در آخر ممنون از لطف شما به خاطر تعریف از امضام :oops:ولی باید بگم که اشتباه فکر میکنی من خودم عمل میکنیم:cool:

ghasemrayaneh

Active Member
نمیدونم مشکل از چیه ولی زیاد سخت نگیر نهایتش یه مقدار وقت بیشتر صرف میکنی

ممنون منظورم این قسمت از جمله شما بود

اینجا میگی زیاد سخت نگیر بعد تو امضات نوشتی سیریش بشید تو کار

خودمونیم ها یه چیز گفتی توش موندی :green:

شوخی کردم .

من مشکلم در رابطه با نصب ویندوز هست نمی دونم ایرادش از کجاست برای همین تاپیک زدم .

اگر هم اشتباه زدم عذز می خوام .

تازه ناظم های محترم انجمن اگر ببین اشتباه است منتقل می کنند .

mnh40

Well-Known Member
:mad:دوست عزیز من نگفتم که تایپیک و اشتباه زدی :snap:گفتم سوالتو تو تایپیک سخت افزار هم بپرس شاید یه جوابت برسی :cool:

H00ti

Active Member
حتما یه Windows 7 دیگه رو که برای یه شرکت دیگه باشه امتحان کنید.چون سیستم شما قوی هستش و نمیتونه مشکل سخت افزاری باشه.
در ضمن قبلا که ویندوز نصب می کردی این مشکل نبود؟

ghasemrayaneh

Active Member
خیلی ممنون به نظرم این احتمال که شما میگی قوی باشه ولی اون موقع به فکر من نرسید من هم ویندوز رو دادم یکی برام نصب کرد .

ایشالله این دفعه که خواستم نصب کنم با یک dvd دیگه امتحان میکنم .

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا