خسته نباشی Barnara جان!منم با نظرهای دقیق عارف جان موافقم. آسمون کاملا مشکیه که اصلا درست نیست، استفاده از hdriشب بسیار به طبیعی شدن رندرت کمک میکنه البته با فعال کردن gi. نور لامپ های زرد هم به فسفری میزنه، باید زرد مایل به نارنجی باشه.
سلام. یعنی چی؟؟ یعنی gi خاموشه؟ یعنی ماشین خریدین و با یه طناب به دنبال خودتون میکشین؟من خودم اصلا از نور محیطی gi استفاده نمی کنم!
واقعا تعجب میکنم، نه از اینکه از GI استفاده نمیکنید، از اینکه با وجود این فاجعه میگید تقریبا vray رو فولم!!! پس حتما Chaos Group به اشتباه GI رو توی موتورش گذاشته و بهترین هنرمندان جهان به اشتباه از اون استفاده میکنن، بلکه باید از تجربیات شما در این زمینه استفاده کنند...من خودم اصلا از نور محیطی gi استفاده نمی کنم!
با تجربه ای که دارم و مشکلاتی که با این نور داشتم می گم اصلا از این نور استفاده نکن!
البته نظر شخصیه!
واقعا تعجب میکنم، نه از اینکه از GI استفاده نمیکنید، از اینکه با وجود این فاجعه میگید تقریبا vray رو فولم!!! پس حتما Chaos Group به اشتباه GI رو توی موتورش گذاشته و بهترین هنرمندان جهان به اشتباه از اون استفاده میکنن، بلکه باید از تجربیات شما در این زمینه استفاده کنند...
سلام. یعنی چی؟؟ یعنی gi خاموشه؟ یعنی ماشین خریدین و با یه طناب به دنبال خودتون میکشین؟