...::: ویرایش و طراحی قالب وب سایت :::...

winsent

Banned
با سلام.
این قالب طراحی شده برای وب سایت شخصی خودم هستش.

البته باید به این نکته اشاره کنم که طرح و ایده کلی این قالب مال یکی از قالب های سیستم وردپرس هستش که بعد از حدود 1 ماه کار بر روی اون، به صورت زیر در اومده:

wsy9ojm41wtz99fkisk.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
خیلی خالیه
جاهای زیادی رو خالی گذاشتی .

اگه بکگراندش هم یه پترن گل و گیاه بزاری بهتر می شد. لا اقل قسمت های خالی رو می پوشوند

30min

Banned
به نظر من که قالب شیکی هستش و در یک نگاه زیباست .
اما چیزی که شاید بشه به عنوان ایراد گفت استفاده بیش از حد این سری رنگ در وب سایت های ایرانی هستش !
منظورم همین رنگ طوسی و خاکستری در حالات تیره و روشن که همین مجیدآنلاین هم ازش استفاده میکنه و فراوان دیدم در DA که طراحان قالب از این سری رنگ استفاده میکنن و یکجورایی کلیشه ای شده !
اگر این مورد رو بزاریم کنار وب سایت زیبایی شده .
------------------------------------------------------------------------
در مورد وب سایت هم من خیلی از اون مطالب شناور پایین خوشم اومد :wink:
راستی در مورد اون قسمت Header که چهار حالت داره یک ایراد داره اونم این که اگر کلیک و درگ کنیم اون Scroll بعد از 4 باز هم به سمت راست میره که یک جورایی جالب نیستش .
دکمه های منوی بالا هم خیلی مشکل کلیک کردن روش ! مثل حالتی هستش که در فلش برای قسمت Hit چیزی رو در نظر نمیگیری و فقط باید روی حروف بری تا دکمه فعال بشه .
البته ارتباطی به گرافیکش نداشت اما گفتم بگم شاید کمک کنه :wink:
موفق باشید .

winsent

Banned
!

سلام
خیلی خالیه
جاهای زیادی رو خالی گذاشتی .

اگه بکگراندش هم یه پترن گل و گیاه بزاری بهتر می شد. لا اقل قسمت های خالی رو می پوشوند

ممنون.

به نظر من که قالب شیکی هستش و در یک نگاه زیباست .
اما چیزی که شاید بشه به عنوان ایراد گفت استفاده بیش از حد این سری رنگ در وب سایت های ایرانی هستش !
منظورم همین رنگ طوسی و خاکستری در حالات تیره و روشن که همین مجیدآنلاین هم ازش استفاده میکنه و فراوان دیدم در da که طراحان قالب از این سری رنگ استفاده میکنن و یکجورایی کلیشه ای شده !
اگر این مورد رو بزاریم کنار وب سایت زیبایی شده .
------------------------------------------------------------------------
در مورد وب سایت هم من خیلی از اون مطالب شناور پایین خوشم اومد :wink:
راستی در مورد اون قسمت header که چهار حالت داره یک ایراد داره اونم این که اگر کلیک و درگ کنیم اون scroll بعد از 4 باز هم به سمت راست میره که یک جورایی جالب نیستش .
دکمه های منوی بالا هم خیلی مشکل کلیک کردن روش ! مثل حالتی هستش که در فلش برای قسمت hit چیزی رو در نظر نمیگیری و فقط باید روی حروف بری تا دکمه فعال بشه .
البته ارتباطی به گرافیکش نداشت اما گفتم بگم شاید کمک کنه :wink:
موفق باشید .

با تشکر از شما.
ایراداتی رو که فرمودید میدونم و در جریان هستم.
همون طور که گفتم یکی از مشکلات برگرداندن این بود که این قالب مال وردپرس بوده و در تبدیل اون به مشکلاتی برخوردم. اما در اولین فرصت این مشکلات رو رفع خواهد کرد.

وریــ نایسـ امیر :wink:

سادهـ و شیکــ :rose:

موفقیت .. !!

لطف دارید، ممنون.

خیلی خوب شده تبریک می گم :rose:

سپاسگذار.

rayka

Well-Known Member
نميدونم شايد من اشتباه كنم ولي اين قالب رو من جاي ديگه هم ديدم شايدم خطاي ديده:lol: باور نميكنيد ايناهاش http://www.stchost.com/
يعني من توهم زدم شما بگيد يكي بزن بيدار شم

winsent

Banned
ممنون!

نميدونم شايد من اشتباه كنم ولي اين قالب رو من جاي ديگه هم ديدم شايدم خطاي ديده:lol: باور نميكنيد ايناهاش http://www.stchost.com/
يعني من توهم زدم شما بگيد يكي بزن بيدار شم

ممنون.
من که گفتم: این یک قالب رایگان وردپرس بوده و به غیر از من سایت ها و بلاگ های زیادی دارن از اون استفاده میکنند!

برای مثال وب سایت CGWarez هم داره از این قالب وردپرس (البته با تغییر) استفاده میکنه.
:rose:

آخرین ویرایش:

Mr.Doosti

Active Member
سلام دوسته عزیز....
جالبه.ولی نمیشه یکاری کنی که از این یکنواختی بیرون بیاد.
واسه من بازدید کننده زود خسته کننده نشه.....

winsent

Banned
ممنون

سلام دوسته عزیز....
جالبه.ولی نمیشه یکاری کنی که از این یکنواختی بیرون بیاد.
واسه من بازدید کننده زود خسته کننده نشه.....

ممنون.
به نظر شما، برای درآمدن از یک نواختی و جذاب شدن میشه چه کارهایی کرد؟
خوشحال میشم از نظرات ارزشمند شما و دیگر دوستان استفاده کنم.

rayka

Well-Known Member
خوب شما كه زحمت كشيد دوست من يكم توي عكس هاي قالبم دست ميبردي و شخصي سازي ميكردي بهر حال هم كار ما هستي دادش تبريك ميگم واسه قالب جديد لينكش واست بكليكه:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا