ویرایش قالب فلش دارای فایل xml

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jmosawy

Member
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.

من فقط یک مسئله ای رو بگم، اینکه نمی دونم جای خوبی دارم این مشکل رو مطرح می کنم یا خیر. به بزرگواری خودتون ببخشید!!

و اما مشکل بنده....

من یک قالب فلش اماده برای وب سایت، از سایت Flashmo گرفتم. قالب های این سایت خیلی جالب هستند، اما مشکلی که دارن(یعنی برای من مشکله) قالبهاش طوری هست که اگر بخوام محتوای داخلشو ( یعنی متن ) رو ویرایش کنم، باید فایل XML موجود توی اوون قالب رو تغییر بدم. نمی دونم منظور منو فهمیدید یا نه. در واقعا اون طراح، یک سری فایل های XML رو ارتباط داده با فایل فلش.

حالا مشکل من اینجاست که فایل XML رو که با Dreamweaver باز می کنم، متن هاشو می بینم. اما مشکل اینجاست که لا به لای همون متن ها، همش کدهایی هست که حالا یا بره فونت هست که مثلا highlight کنه یا هر چیزه دیگه. یعنی برای ویرایشش واقعا برام سخته و در حد غیر ممکن هست.

حالا از شما دوستان می خوام ببینم آیا راهی هست که بتونم راحت ویرایش کنم متن رو؟ مثلا یک جوری شبیه یه فایل HTML دربیاد، که راحت بشه ویرایشش کرد؟

ممنون و عذر می خوام اینقدر مفصل نوشتم.

با تشکر.

++Hadi++

Active Member
نرم افزار Notepad++ بهترین گزینه است و همچنین دات نت ....
در ضمن ایکسمل یه فرمتی هست برای دسته بندی کردن داده ها ... و خیلی از این تگ ها و attribute‌ ها بای اینن که به برنامه چه دستوری رو در چه موری بدین . اگه دنبال راه راحت هستین باید یه برنامه شبیه به cms بنویسین تا با یه پنل مدیریتی راحت ٰ‌همه کارا رو انجام بدین که البته در این مورد به صرفه نیست.

jmosawy

Member
ممنونم از پاسختون.
البته من مشکلم حل شد. چونکه با Dreamweaver کار می کردم، این فایل رو که باز می کردم، اصلا یه طوری می شدم :shock:
اما الان همه چی دستم اومده و به قولی سه سوته ویرایش می کنم:green::cool::neutral:

به هرحال، تشکر!:rose:

_majid_

New Member
ممنونم از پاسختون.
البته من مشکلم حل شد. چونکه با Dreamweaver کار می کردم، این فایل رو که باز می کردم، اصلا یه طوری می شدم :shock:
اما الان همه چی دستم اومده و به قولی سه سوته ویرایش می کنم:green::cool::neutral:

به هرحال، تشکر!:rose:

دوست عزیز میشه راهنمایی کنید که چطوری فایلا رو ویرایش کردی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا