ویرایش فونت

abbasi_0912

Active Member
سلام به همگی
من یک سری فونت دارم میخوام تمام سمبل های فونتها رو به وکتور تبدیل کنم
برنامه های ویرایش فونت نصب کردم کلا یا همچین چیزی ندارن یا اینکه حروف رو یکی یکی باید تبدیل کنی که بازم برنامه مشکل داره و تبدیل نمیشه
خلاصه اینکه نمیخوام بشینم 1000 تا فونت نصب کنم و بعد یکی یکی باهاشون تایپ کنم تا سمبل هاش پیدا کنم
یک برنامه یا راه حلی که بشه با انتخاب فونت کل سمبل هاش رو به وکتور تبدیل کرد

با تشکر:rose:

سلام استاد

شما میتونید از برنامه های مدیریت فونت استفاده کنید برای یافتن سریع فونت مناسب که اینکارو انجام دادین.
حالا کافیه با یه کلک ساده چیزی رو که میخوایی بدست بیارین.
یکبار زحمت بکشید و تمام صفحه کلید رو بزنید تو یه برنامه برداری مثل کورل یا ایلاستریتور. corel draw / adobe illustrator
خب این یه کیبورد هست که اگه بگذاریدش روی فونت مناسب خودتون تبدیل میشه به سیمبول شیت مورد نظر شما.
حالا اگه 20 تا فونت اسمبلی دارین میتونید این رو 20 بار کپی کنید و هر کدوم رو روی فونت مناسب بگذارید. بعد برای استفاده اون رو وکتور کنید. توی کورل با کنترل کیو (ctrl+q) انجام میشه. توی ایلاستریتور با یه عبارتی توی راست کلیک شبیه به کانورت تو شیپ یا یه همچین چیزی.
بعد فایل رو به صورت ai ذخیره کنید.

یعنی یکبار انتخاب. بعد paste به تعداد بعد نسبت دادن فونت بعد تبدیل به وکتور بعد ذخیره.

اگه میخواهید کاراکترها حتما جدا باشن از هم قبل از تبدیل به curve (همون کنترل کیو) اونها رو تکه تکه میکنید با ctrl+k ...
موفق باشی عزیز

یا حسین

abbasi_0912

Active Member
ممنون سید جان
مشکل اینجا هست که یکی دو تا فونت نیست که توی این راه پیر میشم، حدود 300 الی 400 فونت هست
من با کورل همچین کاری کردم اما من میخوام یک برنامه یا چیزی باشه که فقط فونت رو بهش بدم هر کارکتر رو برام وکتور کنه جدا از بقه تحویلم بده

خب برادر شما باید بالاخره فونت ها رو ببینی یا نه؟
میتونی اونها رو مرتب بچینی تو کورل و هر ترکیب رو تو یه صفحه بگذاری و کلا یه pdf از کار بگیری.
اینطوری هم جستجو راحت تره و هم اگه خواستی تو فتوشاپ باز بشه همون صفحه رو باز میکنی.
اگه دقیقا بگی برای چی میخوای شاید بهتر بتونم کمکت کنم.
در ضمن گاهی اوقات 5 دقیقه کار ماشینی بهتر از چند ساعت اتوماسیون هست عزیز.
درخدمتیم.

abbasi_0912

Active Member
سید جان من فقط یک پیش نمایش از فونت ها دیدم و میخوام بدون زحمت تایپ تبدیل بشه به وکتور
تو نت گشتم چند تا برنامه بود اما درست و حسابی کار نمیکردن

الان یک برنامه ویرایش فونت پیدا کردم که کارم رو راه انداخته، فقط کافیه فونت رو باز کنی و سمبل هایی که میخواهی رو انتخاب کنی برات هر سمبل رو با پسوند ai جداگانه تبدیل کنه به وکتور

این هم هدیه من به همراه پیشنمایش برای شما دوست عزیز

پیوست ها

• MexicanOrnaments.rar
    138 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • 12-28-2011 11-53-45 PM.jpg
    12-28-2011 11-53-45 PM.jpg
    160.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10

::reza::

کاربر VIP
سلام عباسی جون
مرسی از دعوتت. خوب راستش من زیاد در این مورد سررشته ندارم. فکر کنم همون برنامه که آپلود کردی بیشتر به کارت بیاد.
موفق باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا