ویرایش سوالات

quantom

Member
سلام
مدتی قبل آقا سامان یه کار زیبایی به نام sqlite test رو انجام دادن برای ساخت سوالات امتحانی . اما چون مدتیه خودشون رو زیارت نکردیم اگه بقیه دوستان این سوال رو جواب بدن ممنون می شم .چطور می شه در این کار آقا سامان سوالات رو ویرایش کرد ؟

Free Man

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام
مدتی قبل آقا سامان یه کار زیبایی به نام sqlite test رو انجام دادن برای ساخت سوالات امتحانی . اما چون مدتیه خودشون رو زیارت نکردیم اگه بقیه دوستان این سوال رو جواب بدن ممنون می شم .چطور می شه در این کار آقا سامان سوالات رو ویرایش کرد ؟

با سلام ، برای اطلاع عرض کنم که آقای [SaMaN] همین امروز در انجمن حضور داشتند !!

در این چند روز حضور خوبی داشته اند ، متعجب هستم که تصور می کنید حضوری ندارد.

جواب سوال شما را به اهل فن این موضوع می سپارم ، زیرا که پاسخ آنها جامع و کامل تر خواهد بود:

دوستان متخصص در این زمینه زیاد هستند ، مخصوصا سازنده ی این پلاگین (آقای silvercover) و ..

موفق باشید.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
من سر میزنم ولی وقت پست دادن ندارم..البته فعلا
دلیل اینه که شما باید با خود بیلدر ویرایش سوالات رو انجام بدید نه با sqlite browser. یعنی یه برنامه درست کنید که مطابق اون پایگاه داده سوالات کار کنه.
متاسفانه وقت ندارم وگرنه درست میکردم.
یه کار دیگه هم میتونید کنید.
با sqlite browser کل رکوردها ( سوالات ) که من وارد کردم رو پاک کنید و با خود مثال تست دوباره خودتون بنویسید.

موفق باشید...!

quantom

Member
ای کاش فرصت می کردید و این خواسته من و تعداد دیگری از دوستان رو که مدتی قبل هم تقاضا کرده بودیم رو انجام می دادید . البته ان شاء الله هر وقت فرصت شد . از راهنمایی تون ممنونم .

جدیدترین ارسال ها

بالا