ویرایشگر پیشرفته

masoudraimi

New Member
سلام
یه پست توی انجمن دیدم درین باره ، ولی کافی توضیح نداده بودن ، من کارهایی که گفته بودن رو انجام دادم ، ولی اتفاقی نیفتاد ، این ویرایشگری که روی این فروم نصبه ، وقتی عکس رو ایمپرت می کنین ، به جای bb کد ، خود عکس می یاد و حتی می شه اون رو ریسایز کرد ، گفته بودن برین و ویرایشگرتون رو به حالت پیشرفته بزارین ، ولی در حالت عادی هم برای من تنظیماتش روی پیشرفته بود ،
می شه راهنمایی کنین ؟

Silver PC

Well-Known Member
سلام !

هخونجا مطرح ميكرديد بهتر بود . چون ببينم كدوم رو ميگيد اما حالا كه اينجا گفتيد لينك اون مبحث رو بديد لطفا ... !

در ضمن باري ويرايشگر پيشرفته از هك هم ميتوني استفاده كني ! يه هك هست ويرايشگرش مث ورد 2007 هستش

موفق باشي

masoudraimi

New Member
این پست رو مدت ها پبش دیده بودم ، الان سرچ کردم پیدا نکردم ،
می شه راهنمایی کنین فقط چطور می شه این قابلیت رو به ادیتورم اضافه کنم ؟ چون عکس رو برام توی bb کد میاره و می خوام خود عکس بیاد و قابلیت ریسایز داشته باشه ، ممنون

Silver PC

Well-Known Member
سلام

راستش تا حالا همچین چیزی ندیدم . اگه لینک تاپیک رو داشتید بهتر بود !

به هر حال اگه پیدا کردم بهتون اطلاع میدم

موفق باشید

masoudraimi

New Member
سلام ،
با اجازتون توی یک فروم دیگه جوابم رو پیدا کردم ،
می دونین ، وقتی توی تنظیمات اون ویرایشگر رو پیشرفته با تمام امکانات قرار می دین ، این فقط روی کاربرانی که جدید ثبت نام می کنن تاثیر داره ، کاربران فعلی باید هر کسی بره توی cp خودش ، تنظیمات شخصی ، ویرایشگر خودش رو پیشرفته کنه ،
ممنون

Silver PC

Well-Known Member
سلام ،
با اجازتون توی یک فروم دیگه جوابم رو پیدا کردم ،
می دونین ، وقتی توی تنظیمات اون ویرایشگر رو پیشرفته با تمام امکانات قرار می دین ، این فقط روی کاربرانی که جدید ثبت نام می کنن تاثیر داره ، کاربران فعلی باید هر کسی بره توی cp خودش ، تنظیمات شخصی ، ویرایشگر خودش رو پیشرفته کنه ،
ممنون

سلام ،

آخه مسعود جان من سوالتونو یه جور دیگه گرفتم ، آخه پیچونده بودی سوال رو ،

وگرنه رو پیشرفته گذاشتن که کاری داشت

به هر حال موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا