وکتور های قلب...

:oops:
حجمشم 18 مگابایته....:cry:

دانلود
پسورد خواست : Majidonline.com
کد:
[URL]http://rapidshare.com/files/119474501/Vector_-_Hearts_Set1-majidonline.com.rar.html[/URL]

پیوست ها

• hearts.jpg
    hearts.jpg
    57.9 کیلوبایت · بازدیدها: 11
...

مرسی خیلی زیباست ولی یه تاپیک هم به اسم "بانک وکتور داریما!!!!"
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=65420
بانک وکتور خیلی شلوغه ! :)
البته موقعی میگن بانک مثلا" وکتور که لینک های تاپیک 1.مسقیم باشه 2.expire نشه...
مثلا" طرف میره تو بانک وکتور میبینه 2-3 تا پشت سر هم خرابه .. خوب دیگه سراغ بغیه که نمیره ( اگر چه ربطی به این موضوع نداشت ! )
اگه خود مجید آنلاین میتونست یه هاست بده خیلی خوب میشد...

--
خواهش میکنم علی جان (;

آخرین ویرایش:

omidsas

Member
البته موقعی میگن بانک مثلا" وکتور که لینک های تاپیک 1.مسقیم باشه 2.expire نشه...
مثلا" طرف میره تو بانک وکتور میبینه 2-3 تا پشت سر هم خرابه .. خوب دیگه سراغ بغیه که نمیره ( اگر چه ربطی به این موضوع نداشت ! )

--
خواهش میکنم علی جان (;

موافقم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه

--
خواهش میکنم علی جان (;

البته تعریف شما از بانک بیشتر جنبه ی شخصی داشت چون به این چیزی که شما فرمودید بانک نمیگن!

بانک به قسمتی میگن که یه موضوع واحد داشته باشه. حالا این بانک میتونه بانک پول باشه یا بانک خون یا بانک وکتور!!

اینی هم که مرتضی جان گفتن برای این بود که بانکها رو ما مهم کردیم که همیشه در دسترس باشن ولی امثال این تاپیک خواه ناخواه بعد از یه مدتی پایین میرن و زحمت خود شما هدر میره. ما مخصوصا بانکها رو ایجاد کردیم که زحمتی که بچه ها میکشن و لینک میذارن بیخودی هدر نره.

شخصی ؟ D:
فکر نکنم ....
البته جواب دندان شکنی بود ولی در کل !
بازم اگه لینک های ابتدایی بانک وکتور حذف بشن یا ... فکر نکنم طرف رغبت کنه بقیه رو ببینه و ...
در کل حرف مدیر متین و لازم اجرا میباشد !
چشم از این به بعد وکتور ها رو تو بانک وکتور قرار میدیم (;

جدیدترین ارسال ها

بالا