ويژوال بيسيك و ديتا بيس

سلام..كسي فايل پروژه اي رو داره كه دقيقا با يه بانك اطلاعاتي متصل باشه و امكان ويرايش داشته باشه ؟

اين موضوع برام خيلي مهمه
لطفا اگه كسي ميتونه كمك كنه دريغ نكنه

با تشكر

سلام
اتصال به پايگاه داده راه هاي مختلفي داره. هر كدوم هم با توجه به برنامه شما امكانات ويژه اي رو فراهم ميكند. همين طور هر كدوم تنظيمات خاص خودشو رو داره.
آسون ترين راهش اينكه كه در ويژال بيسيك پروژه جديد را انتخاب كنيد و از داخل مواردي كه براي پروژه ها داره Data Project را انتخاب كنيد. اين روش براي مبتديان كار راه اندازه. ولي مشكلات زيادي رو بعدها بدنبال داره.
من سعي ميكنم يك نمونه برنامه با روش بالا ويك نمونه برنامه با روشي كه خودم استفاده ميكنم براي شما ايميل كنم. :wink:

راستي اگه يادتون باشه در صورتي كه اون سي دي كه به شما گفتم تهيه كنيد صدها نوع برنامه در اين مورد داره.
من هم وقت كردم حتما براتون ايميل ميكنم. (بايد بگردم تو برنامه هاي قديمي يا يكي دوباره بنويسم) :wink:

سلام ..ممنون از لطفتون ..ولي اون سي دي رو پيدا نكردم...ولي بازم ميگردم

آخه ميدونيد من هر كاري كه ميخوام بكنم بايد يه گيري تو ش باشه و بدون مشكل حل نميشه ..از لطفتون ممنون

Anti-Opensource گفت:
سلام ..ممنون از لطفتون ..ولي اون سي دي رو پيدا نكردم...ولي بازم ميگردم
آخه ميدونيد من هر كاري كه ميخوام بكنم بايد يه گيري تو ش باشه و بدون مشكل حل نميشه ..از لطفتون ممنون

چرا هست منتها كسي اونو به اسمش نميشناسه. مگر خودت به چشمت بخوره. حالا باشه!!! همزمان با اون ايميلي كه به شما ميفرستم آدرس يك جا ديگه رو به شما ميدم. 8)

جدیدترین ارسال ها

بالا