ويروس Evaman تهديدي جدي نيست

AliReza26

Active Member
همكاران سيستم - يك شركت امنيتي كامپيوتر، ويروس جديد اينترنتي را به نام Evaman از كار انداخته و اعلام كرده است كه اين ويروس تأثيري اساسي بر روي كسب و كار استراليا نداشته است.

اين كرم كامپيوتري جديد مانند كرم MyDoom، با استفاده از آدرس ايميل ناشناخته‌اي پيام‌هايي را به كاربران ارسال كرده كه حاوي ضميمه‌ي ويروس داري هستند.

اين مطلب همواره موجب هراس كاربران بوده كه ممكن است اين ويروس باعث مسدود شدن mail servers (سرورهاي پستي)، كاهش سرعت كامپيوترها و نيز خسارات مالي شود.

اما Symantec، شركت امنيت كامپيوتر، اعلام كرده است كه اين ويروس آن‌گونه كه در ابتدا تصور شده، خطرناك نبوده است.

Tim Hartman، مدير فني عالي‌رتبه‌ي Symantec، اعلام كرده است كه اين ويروس خطر زيادي نخواهد داشت.

پيام‌هاي آلوده به اين ويروس داراي عناويني مانند “failed transaction” و “failure delivery” هستند اما آقاي Hartman گفته است كه اكثر شركت‌ها مي‌توانند ايميل‌هاي آلوده را كنترل كرده و از پخش آن‌ها جلوگيري كنند.

وي همچنين گفته است كه تجربه‌ي كسب شده از ويروس MyDoom، به كاربران كامپيوتر ياد داده است كه ايميل‌هاي مشكوك را باز نكنند.

آقاي Hartman اعلام كرده است كه شيوه‌ي ورود اين ايميل به mailbox كاربران شباهت بسياري به ويروس MyDoom دارد، بنابراين بسياري از كاربراني كه پيش از اين ايميل‌هاي حاوي ويروس MyDoom را دريافت كرده‌اند، به خوبي مي‌دانند كه نبايد اين ايميل‌هاي جديد را باز كنند.

آقاي Hartman گفته است كه بر خلاف ويروس MyDoom، اين ويروس جديد سرور پست الكترونيك ويژه‌اي ندارد، بلكه از سرورهاي ديگري براي انتشار خود استفاده مي‌كند.

تنها يك راه براي گسترش اين ويروس وجود دارد و آن اين است كه از طريق سرور پست الكترونيك كه به آن متصل است منتشر شود و احتمال چنين رويدادي بسيار كم است.

آقاي Hartman گفته است كه اين شركت تنها از دو سازمان درخواست ارايه‌ي راه حل براي اين ويروس را دريافت كرده است در صورتي كه اين مقدار براي ويروس MyDoom، 8000 تقاضا بوده است.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا