وصل شدن به كامپيوتر شخصي از راه دور

rainynight

Member
سلام
چطور ميشه از يك كامپيوتر ديگه از راه دور كامپيتر خودمو تو خونه روشن كنم و ازش استفاده كنم؟

anti-life

Active Member
جواب شما

تو خود ويندوز xp اين قاليت هست ......Remote Assistance

ديگه آموزشش رو دوستاني كه درس دادنشون بهتره بدن.....

فقط يه توضيح كوچيك....تو با اين كار كامپيوتر رو Share ميكني ولي يه user & pass داري و وقتي از كامپيوتر ديگه اين User & Pass رو بدي رو بدي وارد دستگاه ديگه ميشي.....يه اين راحتي نيست ولي توضيح كامل رو دوستان ميدن...

:nokte: من فكر نكنم وقتي Shut down باشه بتوني كاري كني ولي standBy باشه ميشه. :arrow:

anti-life

Active Member
ببخشيد اسم رو اشتباه دادم :wink: ........اسمش اين بود Remote desktop connection هست و از اينجا برو

Start/All program file/Accessories/Entertainment

خوب شرمنده اسمها شبيه هم بود .....پس يادت نره اسمش اين بود....Remote desktop connection

mossi

Member
با ريموت ويندوز ايكس پي كمي سخت است

با اين پروگرام كوچك كار به راحتي انجام ميشود

Cool Remote Control v1.12
اينو اول پيدا كن اينستال كن.
بعد اگر نتوانستي با اون كار كني اينجا خبر بده
اما تو حتما ميتوني با اون كار كني. خوب برو پيداش كن
با گوگل

اين هم ادرس شارور ان سريالش را هم كه خودت بلدي پيدا كنيRemote

rainynight

Member
سلام استاد
آقا من با remote desktop كار كرده بودم
اون مال وقتيه كه من با چند تا كامپيوتر شبكه باشي
من مي خوام از هر كامپيوتري هر جاي دنيا از طريق مودم وصل شم و مثل remote desktop صفحه كامپيوتر خودمو ببينم و ازش استفاده كنم

mossi

Member
منظورت چيه ازطريق مودم

يعني بدون استفاده از اينترنت ؟

اصلا يه همچين كاري نميشه كرد.
ولي اگر كامپيوترت روشن باشه و به اينترنت هم وصل باشه / انوقت ميتواني با Cool Remote Control v1.12
كه در هردو كامپوتر نصب است / از هرجاي دنيا از آن كامپيوترت به اين كامپيوترت كه توخانه است و روشن است و به اينترنت وصل است / وصل بشي.
البته بايد بداني كه آي دي اون كه تو خانه است چيه/ تا اين آي دي را به Cool Remote Control v1.12 بدي كه تورا به ان وصل كند .انوقت نرمال ميتواني با كامپيوتر تو
خونه اي هركار كه دلت ميخواهد بكني. و در اخر خاموشش هم بكني. ولي ديگه نميتوني روشنش بكني
مگر اينكه يك پروگرام داشته باشي كه سر هرموقعي كه تو ميخواهي كامپيوتر را روشن كنه و به اينترنت هم وصل كنه تا تو بتواني دوباره باهاش كار كني.

جدیدترین ارسال ها

بالا