وصل شدن به اینترنت مشکل داره

salar007

Member
در کامپیوتر یکی از دوستام که از XP استفاده می کنه در وصل شدن به اینترنت مشکل داره یعنی وصل میشه ولی کار نمی کنه و صفحه ای بالا نمی یاد!
ولی در ویندوزهای دیگش این مشکل رو نداره اگه کسی می دونه مشکل از چیه بگه تا یه کمکی به این رفیق ما هم بشه
واقعا کامپیوتر هم دنیای پیچیده ای داره ها!

behsa

Member
salar007 گفت:
در کامپیوتر یکی از دوستام که از XP استفاده می کنه در وصل شدن به اینترنت مشکل داره یعنی وصل میشه ولی کار نمی کنه و صفحه ای بالا نمی یاد!
ولی در ویندوزهای دیگش این مشکل رو نداره اگه کسی می دونه مشکل از چیه بگه تا یه کمکی به این رفیق ما هم بشه
واقعا کامپیوتر هم دنیای پیچیده ای داره ها!

شايد يك وقت Proxy ست كرده باشيد.

salar007

Member
نمي دونم والله
ولي spyware كه آلوده نشده
به نظر شما چكار كنه ؟
ممكنه ايراد از چي باشه و چجوري درست كنه ؟

se7en

Member
اگه همه تنظيماتو چك كردي و درست بوده احتمالا مشكل از DNS ويندوز هست و Winsock مشكل داره . يعني شما به ISP وصل ميشيد ولي Send و Recive نداريد راه حلشم عوض كردنه ويندوزه ...همين

se7en

Member
Winsock يا همون Windows Sockets يكي از توابع API ويندوزه كه رابط برنامه هايي كه ميخوان از طريق پروتوكل TCP/IP با شبكه ارتباط داشته باشن !
تعميرم نميشه ! ويندوزتو عوض كن !

salar007

Member
سلام ممنون از توضیح حالا چه عواملی باعث میشه این فایل خراب بشه ؟؟؟

salar007

Member

se7en

Member
salar007 گفت:
سلام
والا منم دقيقا نميدونم چجوري!
ولي ميدونم كه معمولا وقتي خراب ميشه كه دستكاري بشه ! حالا يا با ويروس يا يه برنامه معمولي !
ولي جزپيياتشو نميدونم ! :wink:

هفت !

saman_sweden

Active Member
براي پاسخ دادن به سوال شما سه تا سوال دارم
1 آيا نورتون سيكوريتي داريد
2 آيا برنامه كازا داريد
3 آيا در زير فولدر پروگرام برنامه Common Files نصب شده
اكر يكي ازشماره 1و2 را داريد مشكلتون حله اما براي سومي كه اميدوارم اين فولدر را نداشته باشيد خيلي سخته
اما اگر فولدر Common Files نصب شده بگيذ تاراه پاك كردنش را بگم براي اينكه اون يه برنامه جاسوسي است و در حكم انتقال سريع فايل عمل مي كند
اگر پاسخ براي هر سه شماره منفي است يعني هيچكدام از موارد بالا را نداريد ميريد توي تولز و آلترناتيو اينترنت سپس آدوانس و اون دكمه آخري بنام برگشت به حالت اوليه را فشار ميدهيد همه چيز درست ميشه

ودر پاسخ ساير دوستاني كه به اين پيام پاسخ نوشته اند

قانون شماره 13) لطفاً در صورتی که جواب یک سوالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن ارسال ( یا سوال ) شود خودداری فرمایید. در صورتی که بحث خاصی دارید می توانید برای خودتان یک بحث عمومی باز کنید.

موفق باشيد

salar007

Member
سلام آقاي saman_sweden
از پاسخ شما خيلي ممنونم
اين مشكل براي يكي از دوستانم پيش اومده بود
در هر صورت ممنون . بهش ميگم

saman_sweden

Active Member
salar007 گفت:
سلام آقاي saman_sweden
از پاسخ شما خيلي ممنونم
اين مشكل براي يكي از دوستانم پيش اومده بود
در هر صورت ممنون . بهش ميگم

سلام اين حتما از دوستتون بپرسيد اگر فولدر Common Files در كامپيوترش داره حتما بهم اطلاع بديد تا كمكشون كنم فكر نكنم خودش بتونه به سادگي برنامه را پاك بكنه

salar007

Member
سلام
من این موضوع رو به دوستم گفتم
مثل اینکه سوال 3 در موردش صدق میکنه ؟
ولی آقا سامان این فولدر تو کامپیوتر منم هست پس من چرا مشکل ندارم ؟ بعد اینطوری که من یادمه اگه اشتباه نکنم در موقع نصب ویندوز این قسمت خودش نصب میشه
حالا این دوست ما چکار کنه ؟ و همچنین من چکار کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا