ورود فیلم به برنامه

salam_ali

Member
سلام
من می خوام فیلمم رو که پسوند datهستش رو به پریمیر ببرم که قبول نمی کنه . اگه کسی راهنمایی کنه و یک برنامه ساده برای تبدیل فرمت dat به avi یا هر چیز دیگه ای معرفی کنه .؟ اگر هم برنامه کم حجمی هست یگید تا دانلود کنم البته اگه فایل دانلودش هم بذارید که خیلی شرمنده می شیم .

میتونید با Video Convert Master تبدیل کنید

با این برنامه میتوان تقریبا کلیه فایل های ویدئویی را به یکدیگر تبدیل کرد.

این هم توضیحات برنامه :

McFunSoft® Video Convert Master™ can convert and split : AVI, MPEG, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4, VCD, DVD, SVCD, RMVB, RM, WMV and any most used video formats . Besides, it supports DVD burning. Six attractive templates are provided for you in burning menu. It is a home video software to realize requirements of watching at home theater or storing in PC. It is compatible with DVD burning. It is easy-in-use, only in 4 steps to burn, convert or split movies.
We designed more Humanization and Rationalization in each interface to let you know what kind of format you are setting, and this also helps you to change the favorable parameters easily to receive the best quality.

اینم لینک برای دانلود برنامه به همراه سریال آن (ورسیون 6.5)
http://rapidshare.de/files/31913429/Video_Convert_Master_With_serial_Number.rar

gon4431

Member
یه ترفند (دور زدن پریمیر )

ببین دوست عزیز برو کنترل پانل و فولدر آپشن ... در تب 2 view این تیک رو بردار hide extensione for known files

وقتی که تیکش رو برداشتی برو سراغ فایلت و اون رو rename کن و از dat به mpg تغییر بده

حالا می تونی تو پریمیر از اون فایلت استفاده کنی
نیازی هم به هیچ convertori هم نیست

مشکلی داشتی زنگ بزن 0172-2232587

امید یارمحمدی

salam_ali

Member
آقا امید از راهنمایی شما ممنونم
همون کاری که گفتید انجام دادم و نتیجه گرفتم
با تشکر

gon4431

Member
ممنون

دوست عزیز از این که کارت راه افتاد خیلی خوشحالم

مشکلی داشتی مطرح کن .....

SH_ZAHRA

Member
جالب بود من هميشه از وي سي دي كاتر استفاده ميكردم ولي فكر كنم اين پيشنهاد آقاي يار محمدي ساده تر باشه

franceboy17

New Member
salam

salam
faghat kafiye ke filet ro rename koni
yani fili ke passwandesh hsat dat ro rename koni va faghat esmesho bezanihamoon esm vali passwandesho bezano mpg hamin mivafagh bashi

جدیدترین ارسال ها

بالا