ورودی متغیر در متن ثابت

hamalous

New Member
سلام فرض کنید منیک متن متغیردارم بصورت زیر:
aa=5 b=10 c= f= g=m
و از طرفی یک فایل تکست دارم که دو ستون عدد داره بصورت زیر :
4 10
5 16
20 40
همینطور الی آخر حالا من می خوام با لود کردن فایل تکسم این دو ستون در محل دلخواهم قرار بگیره یعنی در واقع خروجی بشه:
aa=5 b=10 c=10 f=4 g=m
aa=5 b=10 c=16 f=5 g=m
aa=5 b=10 c=40 f= 20 g=m
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

the_king

مدیرکل انجمن
سلام فرض کنید منیک متن متغیردارم بصورت زیر:
aa=5 b=10 c= f= g=m
و از طرفی یک فایل تکست دارم که دو ستون عدد داره بصورت زیر :
4 10
5 16
20 40
همینطور الی آخر حالا من می خوام با لود کردن فایل تکسم این دو ستون در محل دلخواهم قرار بگیره یعنی در واقع خروجی بشه:
aa=5 b=10 c=10 f=4 g=m
aa=5 b=10 c=16 f=5 g=m
aa=5 b=10 c=40 f= 20 g=m
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

زبان برنامه نویسی رو همیشه در سوالات تون مشخص کنید.

توضیح خاصی نداره :
مشاهده پیوست Column.zip

hamalous

New Member
یه سوال کوچیک اگه بخوایم سطر به سطر یه فایل متنی روبخونیم ازدستور line input استفاده می کنیم سوال من اینه آیا میشه برای خوندن سطر به سطر تکست باکس هم از این دستور استفاده کرد؟اگه جوابتونمثبت هست لطفا شکل دستور اون رو برام بنویسید (زیان ویژوال بیسیک )ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
یه سوال کوچیک اگه بخوایم سطر به سطر یه فایل متنی روبخونیم ازدستور line input استفاده می کنیم سوال من اینه آیا میشه برای خوندن سطر به سطر تکست باکس هم از این دستور استفاده کرد؟اگه جوابتونمثبت هست لطفا شکل دستور اون رو برام بنویسید (زیان ویژوال بیسیک )ممنون

از همون دستور که طبیعتا نه، دو تا منبع کاملا متفاوت اند.
Line Input سطر ها رو یکی یکی از بافر دیسک دریافت می کنه، هر سطری که در بافر نباشه از روی دیسک خونده میشه، بنا بر این الزاما کل سطر ها در حافظه RAM آماده نیستند.
اما در مورد TextBox ها کل متن یکجا داخل حافظه RAM اماده و در دسترس ئه. برای خوندن سطر 100 ام نیازی به چیزی شبیه به Line Input برای سطر های قبلی نیست.

وقتی کد زیر رو می نویسیم تمامی سطر های Text1 در آرایه a قرار می گیره :
کد:
    Dim a() As String
    a = Split(Text1.Text, vbNewLine)

تعداد سطر های این آرایه را می توانیم در متغیری مثل count دریافت کنیم :
کد:
    Dim count As Long
    count = UBound(a) + 1

و فرضا سطر شماره 7 (شماره سطر ها از صفر شروع می شود، نه یک. سطر شماره 7، هشتمین سطر آرایه است) را بخوانیم :
کد:
    Dim s As String
    s = a(7)

جدیدترین ارسال ها

بالا