بی بی کد ورودی دانشگاه آزاد لارستان (سردر دانشگاه آزاد لارستان)

نظرتون در مورد طرح چیه؟

• عالی

رای: 1 14.3%
  • خوب

رای: 3 42.9%
  • متوسط

رای: 2 28.6%
  • ضعیف

رای: 1 14.3%

• مجموع رای دهندگان
    7
  • نظرسنجی بسته .

m120

Active Member
طرح نهایی ساماندهی ورودی دانشگاه آزاد لارستان (سردر دانشگاه آزاد لارستان)
طراح : فاطمه زادلانه ، غلامرضا سوخکی
گرافیک : غلامرضا سوخکی
توضیحات :
طرح کاملا مفهومی
نظر بدین.
هرگونه کپی برداری برای ارائه حرام است
poster 3.jpg

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
والا من ربطش رو به اسلام نفهمیدم؟
خود میدان آزادی که انگلیسی ها ساختن شکل صلیبه.
سر در دانشگاه تهران هم به اسلام نمیخوره.
یک توضیحی خودت بده؟

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
من هم اسلام توش ندیدم، ضمن اینکه نوشتید ورودی دانشگاه اما پشتش جنگل دیده میشه و اگر هم ساختمونی اون پشت هست به قدری Blur شده که قابل تشخیص نیست. کلیت کار هم ناقصه، به عنوان مثال اتاق نگهبانی، میله ی ایست برای قسمت ماشین رو،در و دیوار، هیچی نداره...

_MRM_

Member
والا من ربطش رو به اسلام نفهمیدم؟
خود میدان آزادی که انگلیسی ها ساختن شکل صلیبه.
سر در دانشگاه تهران هم به اسلام نمیخوره.
یک توضیحی خودت بده؟
طراح برج آزادی یک مهندس تازه فارغ التحصیل شده ایرانی بوده که در یک مسابقه بین المللی برنده شده بود . محسبات سازه کاره خارجی ها بوده و اجرا هم کاره ایرانی بوده
به اون هم صلبب نمی گن ، اسمش چلیپا است

4 ، 5 ، 6 و 8 ضلعی های منتظم از المان های معماری اسلامی است و بصورت انتزاعی در این کار استفاده شده

ولی ایده گرفتن از سازه ای برای سازه ای دیگر جالب تیست

dr.hashemi

کاربر فعال
با اینکه مطمئنم خیلی براش زحمت کشیدید ولی نه طراحی و نه رندر خوب نیستن
وافعا شما خودتون حاضرید اینو پرزانته کنید؟

archman3d

Member
شما در این کار چه سهمی داشتید؟
اطلاعاتی که در مورد برج آزادی ارائه کردید ناقص و در قسمتی اشتباه،اصلا چلیپا در طرح مطرح نبود به طاق ایرانی اشاره داره
مطلب درست در مورد برج آزادی:
برج آزادی یکی از نمادهای شهر تهران است که در سال ۱۳۴۹ خورشیدی به دست معمار ایرانی، حسین امانت با نام برج شهیاد آریامهر، به دستور فرح پهلوی برای یادبود جشن‌های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی ایران طراحی و ساخته شد. این برج، پس از انقلاب ۱۳۵۷ به نام «برج آزادی» معروف گردیده‌است. . برج آزادی در ایران، نمونه‌ای از نماد و نشانه‌های شهری است که معماری شاخص آن، تلفیق طاق‌های معماری پیش از اسلام (دوره هخامنشیان و ساسانیان[SUP][۴][/SUP]) و بعد از اسلام و تبدیل آن به نمادی زیبا به لحاظ معماری است. در این طرح، معمار حتی به جزئیات اجرای بنا و نحوه چیدمان سنگ‌های نما دقت وافری مبذول داشته تا در نهایت جزء جزء اجزا به کل واحدی بدل گردند.
در مورد سر در دانشگاه تهران:
در سال‌های ۱۳۴۵-۱۳۴۶ خورشیدی بر پایه طرحی از کوروش فرزامی یکی از دانشجویان دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران ساخته شد.محاسب این طرح سیمون سرکیسیان بود.

ساخت آن را شرکتی ایرانی به نام «شرکت آرمه» به پایان برد.

سردر دانشگاه تهران امروزه تبدیل به نمادی از چهرهٔ آکادمیک ایران گشته.درباره نمادشناسی این سردر دو دیدگاه وجود دارد:

• بال‌های پرنده‌ای خیالی (علم و دانش به عنوان بال‌هایی برای صعود به مدارج بالاتر)
  • به عنوان کتابی باز

من اثر از اسلامی بودن یا ایرانی بود در این کار نمیبینم، فقط میشه گفت بد نیست، از نظر بصری خوبه ولی مبانی نظری چه عرض کنم!!!:-?
"معماری رک بودن میطلبه"

موفق باشید

آخرین ویرایش:

m120

Active Member
دوستان عزیز این کار فقط یک طرح اولیه بود . شکل طاق بودن ورودی با منهنی های معماری اسلامی شبیه . که البته نکات و جزییات کوچکی هم داره که بعدا میفرستم .

_MRM_

Member
اینجا نظر دادن عیب نیست ، من برداشتم را گفتم
اطلاعاتی که در مورد برج آزادی ارائه کردید ناقص و در قسمتی اشتباه،اصلا چلیپا در طرح مطرح نبود به طاق ایرانی اشاره داره
ناقص نگفتم به این میگن خلاحصه گویی
در ضمن در طرح این برج ، لند اسکیپ نقش مهمی داره در نگاه از بالا متوجه یک چلیپا میشین یک مسیر نماد مدرنیته و مسیر دیگر نماد سنت است که در محل برخورد این دو مسیر (یعنی ترکیب این دو ) برج پدید می آید
(در مصاحبه که با ایشون به عمل آمده ، گفته اند که هدفم ترکیب این دو مکتب بوده )

archman3d

Member
اینجا نظر دادن عیب نیست ، من برداشتم را گفتم

سلام
البته منابع اطلاعات درمورد این موضوع زیاد هستش و چون شما استناد کردید به صحبت های اقا ی امانت در مورد ادغام مدرنیته و سنت در این بنا من نظر شما رو قبول میکنم، :rose:

من منظورم از این حرف که شما در این پروژه چه سهمی داشتید این بود که در طراحی سرد دانشگاه لارستان مسئول چه قسمتی بودید! طراح؟ مکس؟ رندر؟ پست؟ که شما ظاهرا متوجه منظور من نشدید

elya3

Well-Known Member
از نظر طراحی خوبه اما مدل سازی رندر و پست پرو جای کار داره

جدیدترین ارسال ها

بالا