وردپرس با هاست مجاني

moeinmr

New Member
:green:سلام بر دوستان گلم
اول از اينكه نامردي ميشه من از سازنده سايت مجيد آنلاين تشكر نكنم
دوم اينكه از شمايي كه داري اين سوال رو ميخوني و ميخواي جواب بدي هم يك دنيا سپاس ويژه رو دارم:rose:
من رفتم مديريت محتوا ورد پرس همراه با آموزشش رو خريداري كردم
و چون تازه كارم يك هاست مجاني گرفتم تا رو هاست مجاني را بيفتم و يك هاست پولي بخرم و سايتم رو افتتاح كنم
ولي رو هاست مجاني كه وردپرس رو راه انداختم جواب نداد:snap:
حالا من از شما راهنمايي ميخوام كه مشكل از منه يا اينكه از هاست مجاني استفاده كردم:shock::there:
از شما خيلي ممنونم​

Cisco

مدیر انجمن
با سلام
اول خدمتون عرض کنم وردپرس + آموزش هاش هم رایگان و هم تو وب فراوان . توصیه می کنم وردپرس رو از سایت اصلی فارسیش دانلود کنید:
کد:
www.wp-persian.com
دوم هم مشکل از هاست رایگان و به شما ربطی نداره. اگر می خواید وردپرس کار کنید می تونید از اون بر روی کامپیوتر شخصیتون بدون نیاز به اینترنت استفاده کنید.
موفق باشید.

moeinmr

New Member
تشكر

سلام از شما بابت پاسخ گوييتون تشكر ميكنم
و اينكه من وردپرس رو در حد صفر هستم و بايد آموزش تصويري رو خريداري ميكردم واسه همين خريدم
باز هم از پاسخ گويي شما سپاسگزارم و اينكه موفق و معيد و پيروز باشيد:rose:

saber2008

Member
ببینید دوست عزیز

احتمال اول :شاید پایگاه داده ایجاد نکردید .
احتمال دوم : ممکنه که هاستی که شما از آن استفاده میکنید زبان PHP و SQL server را پشتیبانی نکند.

توصیه می کنم که اول نرم افزار Xampp (سرور مجازی ) رو تو سیستمتون نصب کنید . و ورد پرس را در سیستم خودتان پیاده سازی کنید و یاد بگیرید بعد در هاست پیاده سازی کنید.

موفق باشید

moeinmr

New Member
سلام از آقا صابر گل بابت راهنماييش متشكرم
اما مشكلم اينها نبود و با كمك سرويس دهنده هاست رايگان مشكلم حل شد
من الان يك مشكل جديد دارم!!!
حالا كه ورد پرس رو با جديدترين نسخش نصب كردم و ميخوام مطلب بزارم اصلا منو گذاشتن مطلب رو نشون نميده براي مثال:
من ميخوام اندازه فونت رو عوض كنم چيزي نداره تا روش كليك كنم
يا ميخوام عكس بزارم چيزي نيست تا آدرس عكس رو وارد كنم اصلا منو اديتور نمايش داده نميشه ولي تو نرم افزار زمپ نمايش داده ميشه
علتش چي ميتونه باشه

saber2008

Member
به احتمال خیلی زیادمشکل از هاست مجانی شماست که عملیات نصب رو ناقص انجام داده .

از آنجایی که نصب در Localhost موردی پیش نمیاد شک نکنید مشکل از هاستتونه

به پرشین گیگ بروید و فضای رایگان تهیه کنید و UP کنید ببینید اونجا مشکلی پیش میاد .

توصیه : به هاستهای رایگان و ارزان ... اصلا فکر نکنید !!!

phpweb

Active Member
شما که تازه کارید بهتر بود اول xampp رو روی سیستم تون نصب می کردید و با ورد پرس آَنا می شدید و بعد به سراغ قرار داد سایت توی اینترنت می رفتید.

moeinmr

New Member
از آقا صابر بابت راهنماييش متشكرم و از php web هم ممنونم كه به اين موضوع جواب دادن
php web عزيز اگر دقت كرده باشيد و درست خونده باشيد عرض كردم من از زمپ استفاده كردم و در زمپ جواب گرفتم و فقط در گذاشتن به اينترنت مشكل داره و منو اديتور لغت رو نمياره با تشكر از شما دوستان كه كمك كرديد
خدا يار و نگهدار همه شما باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا