وب سايت ALibaba.com

thekhosrow

Member
حتمي تا حالا وب سايت معروف alibaba.com روديديد.

بنظر شما با CMS هاي موجود يا حتي سيستم هاي وبلاگ (mt , wordpress) موجود ميشه همچين چيزي ساخت ؟!
يا سفارش دادن به برنامه نويس به صرفه تره !؟

ممكن هستش مثل Myspace و اركات نسخه ي null شده ي اون هم باشه !؟

IranPardakht

Well-Known Member
شما چه انتظاری از این پورتال داری؟ و چه نوع فعالیت یا سرویسی؟
چون نحوه کار در ایران و ساختار سایت کاملا متفاوت هست با چیزی که alibaba ارائه میده!

thekhosrow

Member
شما چه انتظاری از این پورتال داری؟ و چه نوع فعالیت یا سرویسی؟
چون نحوه کار در ایران و ساختار سایت کاملا متفاوت هست با چیزی که alibaba ارائه میده!

چه فرقي ميكنه وب افزارها يكي هستن ,تفاوتي نيست مگر تو نحوه ي ارسال و پرداخت..

من منظورمم شكل كلي سايت هست.
از دسته بندي گرفته تا نحوه ي نماش محصولات
استفاده از فيلم و عكس براي كالا و ..

IranPardakht

Well-Known Member
خب مسلمه با این تفاسیر به برنامه نویس سفارش بدین بهتره. چون خیلی تغییرات باید مدنظر بگیرید تا بتونید سایتی راه اندازی کنید. مخصوصاً membership management اش و امنیت نگهداری از اطلاعات در سرور.

اگر هم برای ایران میخواهید راه اندازی کنید، با توجه به سرمایه گذاری موردنیازش (که حداقل میشه گفت 50 میلیون تومن هست) به صرفه نیست و حتی سرمایه شو در نمیاره...

S4DEGH

Well-Known Member
خودت حساب كن !

يك صفحه html هست ...

خب مثلا خبر ميخواي .. اسكريپتش رو جايگزين ميكني / عضويت ميخواي .. اسكريپتش رو وصل ميكني / نظرسنجي ميخواي .. اسكريپتش رو نصب ميكني / فرم تماس / سوال و جواب / مسابقه / تاريخ / بخش هاي ديگه و ...

بعد اينها مديريت هاشون رو به هم وصل ميكني ميشه يك پرتال اختصاصي و مخصوصي كه ميخواي !

بعدش همه مي اتن دنبالش كه اين سايته از چه سيستمي استفاده ميكنه :D

حقيقتش همينه و اگر چيزي ميخواي خاص و نيازات رو بر آورده كنه بهترينش كدنويسي از اولش هست نه استفاده از پرتال .

من خودم نميتونم آفاق رو دست بزنم ولي براي آفاق ديزاين يك پرتال مينويسم .

thekhosrow

Member
خودت حساب كن !

يك صفحه html هست ...

خب مثلا خبر ميخواي .. اسكريپتش رو جايگزين ميكني / عضويت ميخواي .. اسكريپتش رو وصل ميكني / نظرسنجي ميخواي .. اسكريپتش رو نصب ميكني / فرم تماس / سوال و جواب / مسابقه / تاريخ / بخش هاي ديگه و ...

بعد اينها مديريت هاشون رو به هم وصل ميكني ميشه يك پرتال اختصاصي و مخصوصي كه ميخواي !

بعدش همه مي اتن دنبالش كه اين سايته از چه سيستمي استفاده ميكنه :D

حقيقتش همينه و اگر چيزي ميخواي خاص و نيازات رو بر آورده كنه بهترينش كدنويسي از اولش هست نه استفاده از پرتال .

من خودم نميتونم آفاق رو دست بزنم ولي براي آفاق ديزاين يك پرتال مينويسم .

آره اينا رو ميدونم,ولي فكرشو بكون مشتري بيلمزه :neutral: 10 روزه يه كار ميخواد تو هم برنامه هات بهم ريخته
اينجاست كه دنبال لقمه ي آماده ميكردي..

توي تاپيك ديگه يه اسكريپت پيدا كردم كه خيلي شبيه alibaba هستش از همون استفاده ميكنم....
35.gif

ولي كلا حرف شما رو قبول دارم
282.gif
,توي همين سايت طرف هم يه Mt براي بلاگ نصب كردم با وبلاگ اختصاصي
يه oscommerce, و قراره يه scripts هم براي مديريت تبليغات در سايت استفاده شه
187.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا