وبلاگ با phpnuke

z.ghayoumi

New Member
با سلام .

دوستان ، تا اینجا که من می دونم باید روی یک وب سایت mysql و php نصب باشه تا بتونی از

cms هایی نظیر phpnuke استفاده کنی .

حالا می خواهم بپرسم چطور یک وبلاگ می تونه از این cms ها استفاده بکنه .

مثل این : www.daneshjoo.mihanblog.com

niasha

Member
mambo یا joomla بقیه رو ول کن اگه برنامه نویسی بلد باشی مطمئنن به غیر از این 2 تا انتخاب نمی کنی اگه می خوای بیشتر با جوملا و امکاناتش آشنا شی یه سر به آدرس زیر بزن تا ببینی به غیر از یه سایت چه کارای دیگه ای هم می تونی با جوملا انجام بدی

کامپوننتها و ماژول های جوملا

VAHID216

مدیر بازنشسته
شما می خواید مثلا به جای سیستم مهین بلاگ از CMS ای مثل NUKE استفاده کنید؟
نمی تونید چون سیستم های وبلاگ دهی فقط شما کنترا بر محتوا دارید نه فایل ها.
برای اینکار شما باید یه فضای وب بخرید که بهش می گن HOST بعد می تونید از این CMS ها استفاده کنید.

moniran

Member
سلام

همون طور که مدیر انجمن گفتن روی وبلاگ که نمیشه سیستم زد اگه سایت زدی پست بده برات چند تا سیستم مدیریت عالی میزارم

moon_spell

Member
دوستان ، تا اینجا که من می دونم باید روی یک وب سایت mysql و php نصب باشه تا بتونی از

cms هایی نظیر phpnuke استفاده کنی .

مثل این : www.daneshjoo.mihanblog.com[/quote]

شکل ظاهر هم قالب هست که در حال حاضر تمام قالب های پرتال ها برای بلاگ ها نيز طراحی شده و شک ظاهر رو تبديل ميکنه به اون شکل انتخابی شما !
حتی قالب مشهد تيم !!!!! http://parstheme.com/images/theme/85-b.jpg

من هم يک بلاگ داشتم قالب قديمی مجيد آنلاين رو کدش رو گرفتم و برای بلاگفا کد کردم http://persian-center.blogfa.com/

برای ساخت سايت شما نياز به 3 عنصر مهم داريد :
1 / سيستم کنترل سايت مثل بلاگ ها و يا مديريت محتوا
2 / فضای آپلود فايل
3 / دومين يا همان نام سايت ... قابليت وصل کردن دومين در سيستم ارائه بلاگ ها هست

:)سيستم مديريت محتوا يک سيستم از پيش طراحی شده هست که شما شخصاً بايد نصب و راه اندازی و شکل و ظاهر آن را درست کنيد
:lol:سيستم وبلاگ دهی يک سايت هست که امکان ثبت نام ساب دومين و استفاده از سيستم مديريت و شکل دهی وبلاگ را به شما ميدهد

سيستم های وبلاگ دهی مثل ميهن بلاگ خيلی قوی هستند ! اگر شما دومينی رو بهش وصل کنيد و يکم حوصله به خرج بديد امکانات خوبی داريد ! و فقط فضای آپلود فايل رو درست کنيد خيلی هم خوب هست ! ولی برای شروع کار ....

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا