وانت...the truck

amirsss

Member
سلام به همگی

راستش من خیلی سرم شلوغ شده و افتادم تو کار ترجمه فیلمهای خارجی و تازگی هم شدم مدیر ترجمه یکی از سایتهای
دانلود آفلاین که اسمش رو نمیرم

جدای از این حرفها لا به لای کارام سینما4دی هم کار میکنم و برای اینکار حدودا 5 ساعت وقت گذاشتم و خیلی کند عمل کردم

روی چند تا از حرکات مایکل جکسون هم دارم کار میکنم که هنوز آماده نیستن ولی من در زمینه ریگینگ تو سینما4دی تقریبا خوب عمل میکنم و بنظرم تا اینجا موفق بودم

خلاصه ، واقعا شرمنده ام که نمیتونم زیاد در خدمت تاپیک سینما4دی باشم اما ایشاا... اگه وقت پیدا کردم یه آموزش برای اونجا در نظر گرفتم که سعی میکنم آمادش کنم و بذارمش اونجا

واقعا از این سایت لذت میبرم و کارهای زیبای شما رو همیشه میبینم

راستی زمان رندر هر تصویر 10 دقیقه طول کشید و با سینما4دی رندر گرفته شده

لطفا نظر بدید

با آرزوی موفقیت برای همه

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    112.7 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • 2.jpg
    2.jpg
    91 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    169.2 کیلوبایت · بازدیدها: 22

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
Modeling خوبه ولی رندر زیاد جالب نیست . عکس پشت هم که اصلاً به مدل نمیخوره چون ماته . بدنه ی ماشین هم باید بازتاب یا Reflection داشته باشه . الان بیشتر شبیه ماشین اسباب بازیه . :D

amirsss

Member
modeling خوبه ولی رندر زیاد جالب نیست . عکس پشت هم که اصلاً به مدل نمیخوره چون ماته . بدنه ی ماشین هم باید بازتاب یا reflection داشته باشه . الان بیشتر شبیه ماشین اسباب بازیه .
راستش عکس پشتش افتضاحه ولی خوب عجله داشتم و عکسی هم دم دست نداشتم.رفلکشن براش گذاشتم ولی فکر کنم خیلی پایینه ... دوست داشتم که کارم شبیه یه چی تو مایه های ماشینای غیر واقعی باشه که ظاهرا موفق بودم (مثل ماشینای کارتونی )

amirsss

Member
خيلي جاييه کار داره!

اگه بخوای دقت کنی هیچ کاری تکمیل نیست و جای کار داره .....اما مدلینگ کار با توجه به وقت تنگ من خوب زده شده و همونطور هم که دوستی قبلا از شما گفته که بک گراند کار خوب نیست ، هدف اصلیم از این کار تمرین مدلینگ و متریالینگ با سینما4دی بود که متریالینگم بهتر از قبل شده و لی هنوز جالب نیست ولی مدلینگم بد نیست

چرا پشت ماشینت سوراخ نداره چیزی بزاری

درست منظورت رو نگرفتم اما فکر کنم منظورت اینه که چرا جای بار وانت بستس

باید بگم که بلوپرینتش اینطوری بود و انگار مدلش این شکلیه

Mirpadyab

Banned
سلام و خسته نباشید .
کار خوبیه ولی متریا و رندر کارت خلی ضعیف .
تو مدلینگ هم اگه دقت کنی میبینی از خیلی جزیات غافل شدی
به نظر من یکم دیگه روش کار کن بزار ببینیم کارت .
بکگراند هم یادت نره .
به امید کارهای بهتر ...

جدیدترین ارسال ها

بالا