والپیپر

R-med

Well-Known Member
سلام بچه ها
اینو تو نیم ساعت زدم
میخوام نظراتتونو بدونم
نظرات خوبتونو از من دریغ نکنید :green:

پیوست ها

• Untitled-12.JPG
    Untitled-12.JPG
    58.2 کیلوبایت · بازدیدها: 21
آخرین ویرایش:
سلام

سکوت - خلوت - سحر

حسی که از این پس زمینه بهم دست داد

خوشم اومد. کار متین و جالبی هست. خلوتیش مناسب هست. تکراری نمیشه به راحتی. اون خط وسط کادر رو اگه برای چیدمان و گروهبندی آیکن ها استفاده کنی خیلی مناسبه ولی اگه عادی بچینی کمی تو چش میزنه.

از کار قبلیت زیباترشده. :rose:
رو حس هایی که حتی تصادفی بدست میان اما آرامشبخش هستن تعصب داشته باش

یا علی

R-med

Well-Known Member
سلام

سکوت - خلوت - سحر

حسی که از این پس زمینه بهم دست داد

خوشم اومد. کار متین و جالبی هست. خلوتیش مناسب هست. تکراری نمیشه به راحتی. اون خط وسط کادر رو اگه برای چیدمان و گروهبندی آیکن ها استفاده کنی خیلی مناسبه ولی اگه عادی بچینی کمی تو چش میزنه.

از کار قبلیت زیباترشده. :rose:
رو حس هایی که حتی تصادفی بدست میان اما آرامشبخش هستن تعصب داشته باش

یا علی

از تشکر در دو مرحله منم دوباره تشکر میکنم. اگه فقط تشکر همون دکمه کافیه اگه مطلبی رو لازم میدونی بگی من میشنوم اگه اهل بحث هستی معمولا این وقتا صاحب اثر نظر خودشو هم میگه و چه بسا بحث جالب برای هر دو شون و حتی دیگران ایجاد بشه. من خودم یکی از علت های پرسه زدنم تو گالری، برخوردها و نظرات و تبادل افکار دیگران هست
یا علی

R-med

Well-Known Member
از تشکر در دو مرحله منم دوباره تشکر میکنم. اگه فقط تشکر همون دکمه کافیه اگه مطلبی رو لازم میدونی بگی من میشنوم اگه اهل بحث هستی معمولا این وقتا صاحب اثر نظر خودشو هم میگه و چه بسا بحث جالب برای هر دو شون و حتی دیگران ایجاد بشه. من خودم یکی از علت های پرسه زدنم تو گالری، برخوردها و نظرات و تبادل افکار دیگران هست
یا علی
بزار خودم از خودم ایراد بگیرم d:
من خودم فکر می کنم هاله های نور یکم ضعیف کار شده
نظر شما چیه ؟

R4M!N_ART

Active Member
بسیار زیبا و جذاب
به نظر من خیلی هم شبیه به اینه
فک کنم از این الهام گرفتی :دی

پیوست ها

• light_wallpaper.jpg
    light_wallpaper.jpg
    838.7 کیلوبایت · بازدیدها: 11
من هردو کارو دیدم به سلیقه من اگه الهام گرفته هم بد کار نکرده. من اونو بیشتر دوست دارم.
در مورد ضعیف کار شدن همیشه میشه قوی تر کار کرد و کاری که نشه اینجور بشه یه شاهکاره که پیش میاد اما خیلی کم
هر وقت همچین حسی داشتی تستش کن و روش کار کن. نقد از خود مزیت بزرگی که داره اینه که شنونده کاملا منظور گوینده رو میفهمه و نیازشو حس میکنه.

و یه پیشنهاد دیگه حتی اگر الهامت اون تصویر بوده و اگر نبوده سعی کن یه لول کارتو بالاتر ببری و همیجا کنار قبلی پیوست کنی تا ببینیم که خودت هم توانایی

این رو به اون دوست رنگارنگ هم پیشنهاد میکنم. امیدوارم دعواتون بشه از نوع سالم و رقابت ساز ...

یا علی

سلام وقتی آسمان میگه از سادگیش خوشم میاد منظورش اینه که سادگی رو حفظ کن و اگه میگه بیشتر روش کار کن یعنی باید یه معمای ظریف رو با آهستگی بیشتر و تامل و تست های مختلف حل کنی. با ظرافت باید نکات جالبی بهش اضافه کنی و اینقدر پیچ های تنظیم و ایده های احتمالی رو دستکاری کنی که به یه ارزش جدید برسونیش.
اصل کار با خودته. تلاش کن و تستهاتو بذار

البته با اجازه حسین جان !

یا علی

R-med

Well-Known Member
سلام وقتی آسمان میگه از سادگیش خوشم میاد منظورش اینه که سادگی رو حفظ کن و اگه میگه بیشتر روش کار کن یعنی باید یه معمای ظریف رو با آهستگی بیشتر و تامل و تست های مختلف حل کنی. با ظرافت باید نکات جالبی بهش اضافه کنی و اینقدر پیچ های تنظیم و ایده های احتمالی رو دستکاری کنی که به یه ارزش جدید برسونیش.
اصل کار با خودته. تلاش کن و تستهاتو بذار

البته با اجازه حسین جان !

یا علی

حتما روش کار میکنم:rose:
علی یارت :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا