سلام به همه دوستان بلاخره منم از سفر برگشتم و یه کار با خودم اوردم. نظر بدین
zotiastu Well-Known Member Aug 13, 2010 #1 سلام به همه دوستان بلاخره منم از سفر برگشتم و یه کار با خودم اوردم. نظر بدین پیوست ها llki.jpg 965.1 کیلوبایت · بازدیدها: 25
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Aug 13, 2010 #2 سلام خب من دوتا سوال دارم: 1- میشه درباره ی کار و منظورت توضیح بدی؟ 2- میشه لطف کنی سایزش رو کوچیک تر کنی ؟ ( برای دایل آپی ها میگم) موفق باشیــ.
سلام خب من دوتا سوال دارم: 1- میشه درباره ی کار و منظورت توضیح بدی؟ 2- میشه لطف کنی سایزش رو کوچیک تر کنی ؟ ( برای دایل آپی ها میگم) موفق باشیــ.
S SMDaneshvar Member Aug 13, 2010 #3 اول از همه كه مفهوم كار رو نتونستم بفهمم ... و دوم اين كه به نظرم بيش از حد Blur شده. و فونت وسط هم جالب نيس
اول از همه كه مفهوم كار رو نتونستم بفهمم ... و دوم اين كه به نظرم بيش از حد Blur شده. و فونت وسط هم جالب نيس
Mr.Doosti Active Member Aug 13, 2010 #4 جالبه ولی فقط پی بردن به اصل عکس یکم سخته... با ذره بین روی خورشید رو گرفتین؟؟؟؟؟؟؟؟
bitaroos Member Aug 13, 2010 #5 سلام مفهوم كار رو نفهمیدم. اون شکل های آبی که از دور ذره بین زده بیرون جالب نیستن. اگه اون شکل های آبی اونجوری نبودن خوب می شد ولی برای والپیپر مناسب نیست نه طرحش نه ابعادش.
سلام مفهوم كار رو نفهمیدم. اون شکل های آبی که از دور ذره بین زده بیرون جالب نیستن. اگه اون شکل های آبی اونجوری نبودن خوب می شد ولی برای والپیپر مناسب نیست نه طرحش نه ابعادش.