واقعا که!!! من نمیدونم چرا کسی اعتراض نمی کنه؟!

درود بر تمامی دوستان

واقعا بنده حیرانم که چرا Corel Painter در سایت خوبی مثل مجید آنلاین در زیر مجموعه نرم افزارهای وکتور گذاشته شده، و در این میان هیچ یک از دوستان چیزی نگفته اند....
Corel Painter در بحث رنگ آمیزی چه بسا که از فتوشاپ بسیار حرفه ای تر است و هیچ چیز از نماینده Adobe کم ندارد، و الان هم باید در مجموعه نرم افزارهای نقشه بیتی و در کنار فتوشاپ قرار بگیرد. اینکه من می گم مجید آنلاین سایت خوبیست، در چهارچوب چرب زبانی قرار نگیرد.

امیدوارم این جابجایی به سرعت رخ بدهد.

Mandana

Active Member
متاسفانه چون کورل پینتر جایگاه خودش رو بین کاربران ایرانی به اون صورت پیدا نکرده و استفاده کننده ی چندانی نداره مجبور شدیم هر دو محصول این شرکت رو با هم باسش یک بخش اختصاص بدیم.ولی در حال حاضر با توجه به تعداد محدود کاربرای این نرم افزار معرکه، مجبوریم به همین بسنده کنیم.هر چند با توجه به عدم استفاده ی کاربران مجید آنلاین ازین نرم افزار شاید مجبور بشیم بنکلن بخش کورل پینتر رو از عنوان این بخش حذف کنیم
ولی از توجه شما ممنونم و موفق بباشین:rose:

mostafabibin2

Well-Known Member
اتفاقا من فکر می کنم با معرفی و اختصاص دادن بخشی از سایت به این نرم افزار(مثل نرم افزار های دیگه) باید راه رو برای کار با این نرم افزار هموار کرد، هدف و رسالت همه ما گسترش این علم و هنر است، و انصافا هم همین سایت محید آنلاین به خود من کلی کمک کرده، انسان بد رو میبینه باید خوب رو هم بگه...باید تلاش کرد

yaiiaj

کاربر VIP
دورووووووووودد فراوان!!

اتفاقا من فکر می کنم با معرفی و اختصاص دادن بخشی از سایت به این نرم افزار(مثل نرم افزار های دیگه) باید راه رو برای کار با این نرم افزار هموار کرد، هدف و رسالت همه ما گسترش این علم و هنر است، و انصافا هم همین سایت محید آنلاین به خود من کلی کمک کرده، انسان بد رو میبینه باید خوب رو هم بگه...باید تلاش کرد

کاملا با نظر دوستمون موافقم،ببینید اینکه این نرم افزار هنوز جایگاه خودشو بین کاربرای ایرانی به اون صورت پیدا نکرده درسته،ولی با توجه به نظرات دوستان در مورد قرار دادنش در کنار فتوشاپ،همین باعث ایجاد کنجکاوی بین کاربران می شه که خیلی مفیده!!
موفق باشیدددد
:rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا