واضح سازی عکس

navidal

Member
سلام دوستان
من می خواستم بدونم برای وضوح این عکس که گذاشتم چه طور عمل کنم البته چند فیلتر رو به کار بردم ولی نتیجه مطلوب رو نگرفتم بیشتر این حالت blure رو می خوام حذف کنم که نتیجه لرزش دست بوده موقع گرفتن اون
اگه لطف کنید و راهنمایی کنید بسیار ممنون میشم.

پیوست ها

• Picture 045.jpg
    Picture 045.jpg
    188.8 کیلوبایت · بازدیدها: 18

Payam30

Active Member
من روش خاصی سراغ ندارم و حضور ذهن ندارم اما در کل برای عکسایی که تار هستند از sharp میشه استفاده کرد

P.A.Y.T.O.N

Active Member
navidal گفت:
سلام دوستان
من می خواستم بدونم برای وضوح این عکس که گذاشتم چه طور عمل کنم البته چند فیلتر رو به کار بردم ولی نتیجه مطلوب رو نگرفتم بیشتر این حالت blure رو می خوام حذف کنم که نتیجه لرزش دست بوده موقع گرفتن اون
اگه لطف کنید و راهنمایی کنید بسیار ممنون میشم.

اولا سلام
بعدش یعنی دوما این لرزش دسته یا اثرات پس لرزه :wink: فکر کنم دوربینو دادی دست خشایار مستوفی :) (شوخی)
300.gif

یه کاری میتونی بکنی تو همون قسمت sharpen یه گزینه هست به اسم unsharpen mask یه کم بهت کمک میکنه یه مقدارم از مدل های soft light و بقیم استفاده کنی یه کارایی میشه کرد ولی فکر نکن آینه آینه میشها
13.gif

پیوست ها

• new.jpg
    new.jpg
    419.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9

danial_psv1

Member
خدا وکیلی یکم زیادی تار و ناواضح نیست....
عکس ازین بدتر نداشتین؟؟؟؟؟؟؟
(شوخی)راستی Sharp هم کمک زیادی نمی کنه؟
یا حق

hamid ir

Well-Known Member
این روشهایی که گفته شده برای مواردی هستش که عکس کم تار شده باشه
اصولاً برای این عکسا نمیشه کاری کرد

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حالا یه چیزی گفتن که فتوشاپ عکسهای خراب رو ترمیم میکنه ولی نه دیگه این عکس رو !!!

navidal

Member
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا ایول خودم میدونم که عکس خیلی ضایع اس اینو از جایی گرفتم که عکس گرفتن ممنوع بود و در حال حرکت با هزار بدبختی گرفتم انتظار ندارم که مثل آیینه شه گفتم یه کم بهتر شه البته یه کارایی هم کردم ولی راضی نبودم بازم اگه دوستی بتونه کمک کنه ممنون میشم.

با تشکر

P.A.Y.T.O.N

Active Member
دانیال جان چیزی شده ؟؟
تو همه پستا مینویسی اینجا چه خبره؟؟
مشکلی داری بگو
13.gif

danial_psv1

Member
P.A.Y.T.O.N گفت:
دانیال جان چیزی شده ؟؟
تو همه پستا مینویسی اینجا چه خبره؟؟
مشکلی داری بگو
13.gif
شرمنده.
نه خدا رو شکر تا وقتی دوستان خوبی مثل شما دارم هیچ مشکلی نخواهم داشت.:cry:
این پست هم اشتباهی فرستاده بودم.
یا حق

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لازم نیست حذف کنید فقط در پست زدن دقت کنید!

ممنون

Sleekman

Member
واضح سازي اين عكس محاله نميدونم دوستان چه اصراري دارن، اين كار اگرهم انجام بشه نسبيه اونم مثلاه 5 درصد بشه يه كاري كرد . دلسوزانه بگم هيچوقت به اين منظور نميرسي!
يه راه ديگه : دوربين بدون لرزش دست بخر!يا يه بارديگه عكس بگير (شوخي )

navidal

Member
Sleekman گفت:
واضح سازي اين عكس محاله نميدونم دوستان چه اصراري دارن، اين كار اگرهم انجام بشه نسبيه اونم مثلاه 5 درصد بشه يه كاري كرد . دلسوزانه بگم هيچوقت به اين منظور نميرسي!
يه راه ديگه : دوربين بدون لرزش دست بخر!يا يه بارديگه عكس بگير (شوخي )

مرسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا