واسه شروع یاد گیریه طراحی سایت چیا لازمه ؟

محمد رضا71

New Member
سلام ...

من اگه بخوام ظراحی سایت کار کنم به جز asp و php لازمه تو زمینه ی برنامه نویسی مثل #c هم قوی باشم یا نه ؟

اصلا یه توضیح کلی واسه شروع طراح سایت شدن به من بدید .. ممنون ..

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دوست عزیز C# که تحت ویندوز هست اما با asp تعامل داره
شما برای اینکه تحت وب کار کنی باید اول بیس کارت HTML رو یاد بگیری بعد برای بهتر دیزاین کردن بری سراغ CSS و JQUERY و بعد بری asp یا php رو یاد بگیری
البته وقتی HTML رو شروع میکنی به دستت میاد که باید یعدش چیرو بخونی
موفق باشید:rose:

محمد رضا71

New Member
من html رو کامل بلدم ، css هم 50-60 درصد بلدم ؛ سوالم اینه لازمه اول کدوم و کار کنم و یاد بگیرم ؟ asp یا #c ؟ یا هر دو لازمه ؟
ممنون میشم بیشتر توضیح بدی ...

rastanweb

Member
با سلام .فکر میکنم شما درست متوجه نشدین... وب سایت هایی که تحت سیستم عامل ویندوز نگارش میشن asp نامیده میشن....... asp ها رو با دو زبان v.net و c# مینویسن. پس شما اگر میخواین تحت ویندوز بنویسین باید یکی از vb.net و یا #c رو انتخاب کنید........

meraj-persian

Active Member
خب اول html هست. دوم CSS هست.

سوم هم که اجباری نیست یکی از زبان های VBScript یا JavaScript باید یاد بگیری.

بعد هم باید یکی از زبان های برنامه نویسی قدرمتمند مثل ASP.net یا PHP یا Perl رو یاد بگیری.

بعد هم باید به صورت تجربی طراحی قالب و وبلاگنویسی کنی تا قشنگ برات عادت شه و دستت راه بیوفته.

بعد اون باید شروع کنی به یادگیری تکنولوژی های روز وب همچون JQuery,Ajax,Silverlight,Flash

البته یه سری مهارت هم هست مثل کار با برنامه های Adobe Photoshop,Corel Draw X6 که برای کار نیاز به اون ها داری.

خب باید بگم اول باید دور C# رو خط بکشی چون اصلا برای وب نیست.

بین زبان های برنامه نویسی هم به خاطر رایگان بودن باید PHP یا Perl رو انتخاب کنی.

این کار ها حدودا 3 تا 4 سال زمان میبره ولی طراحی سایت و قالب رو بعد از یادگیری JavaScript یا VBScript میتونی شروع کنی.
موفق باشی.

bigmard

Member
اگه میخوای یه کاریه بشی و حرفی برای گفتن داشته باشی این کار ها رو انجام بده :
1- یادگیری html5 و css3 و مسلط شدن بر این دو با تمرین زیاد
2-انتخاب یک فریم ورک برای css به نظر من bootstrap
3-بعد میتونی بری سراغ برنامه نویسی

ولی اگه میخوای حرفه ای بشی این کارو کن ، فکر نکن که اگه دو تا تگ یادگرفتی مسلط شدی. برو چندتا قالب رو الگو قرار بده بعد طرح بزن تا دستت راه بیفته بعد برو ...

اگه مجموعه آموزشی طرحی وب میخواهید، موجود می باشد

با قیمت مناسب در اختیارتون می گذارم

زبان اصلی+از مقدماتی تا پیشرفته

دانش زبان مورد نیاز (متوسط)

جدیدترین ارسال ها

بالا