Fa وارد کردن متن فارسی در دیتابیس

hrs192

Member
سلام دوستان من میخواستم متن پر حجمی را وارد یک فیلد در دیتابیس کنم.. چند تا سوال برام پیش امد

- آیا ابزاری هست مثل پاراگراف یا اینپوت باکس بزرگ تر تا بشه متن را هنگام وارد کردن صحیح مشاهده کرد؟
-متن را باید با پراگراف تکس نمایش بدم و مشکل اینجاست که همه متن را با یک فونت و سایز نمایش میده. نمیشه از چند فونت و سایز متن در یک فیلد استافاده کرد ؟
-بعضی وقت ها متن های بلند ناقص در فیلد ذخیره میشن. مشکل از کجاست ؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
میتونید متن رو با فرمت HTML ذخیره کنید و در شئ Browser نمایش بدید، اینطوری کنترل کامل روی ظاهر متن دارید.
یا میتونید از پلاگین هایی مثل TRichEdit برای نمایش و ذخیره ی متن در دیتابیس استفاده کنید، که اون هم این امکان رو به شما میده که ظاهر متن رو کنترل کنید.

در مورد ناقص ذخیره شدن هم بنده با این مورد برخورد نکردم؛ بهتره دوستانی که تجربه ش رو دارن راهنمایی تون کنن

موفق باشید

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/

-بعضی وقت ها متن های بلند ناقص در فیلد ذخیره میشن. مشکل از کجاست ؟

منم تا حالا به این مشکل برنخوردم ولی بهتره برای متن های بلند اون ها رو با نرم افزار هایی مثل SQLite Expert

وارد فیلد مورد نظر کنید درر این صورت موقع فراخوانی هم مشکلی برای نشون دادن نخواهید داشت

hrs192

Member
خوب من متنم را با فرمت HTML به وسیله SQLite Expert وارد فیلد میکنم
چطوری در یک آبجکت HTML نمایش بدم
در سرچ به مشکل بر نمیخورم ؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اطلاعات رو پس از دریافت توسط تابع StrToFile در یک فایل با پسوند html ذخیره کنید و در شئ Browser لودش کنید.

نه لزوماً، چون مثلاً اگر متن شما قسمتیش قراره پررنگ بشه، بین تگ Strong قرار میگیره، یعنی در جستجو توسط عملگر LIKE باز هم پیدا میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا