وارد کردن فرم تماس با ما در برنامه Adobe Flash Professional CS5

mohammad-70

Member
» وارد کردن فرم تماس با ما در برنامه Adobe Flash Professional CS5

سلام به همه دوستان

کسی در مورد بالا چیزی میدونه راهنماییم کنه،من چطوری میتونم یک فرم تماس با ما رو که با php ساختم رو

به یکی از صفحات سایتم در هر قسمتی که خواستم در برنامه Adobe Flash Professional CS5 وارد کنم،ممنون.

aliamel

کاربر فعال
توضیحاتت خیلی نامفهومه.
اگه منظور لود کردن صفحه PHP تو فلشه از کلاس های خاص این کار استفاده کن و اگه منظورت import کردن به فلشه من راهی به نظرم نمی رسه !

mohammad-70

Member
با تشکر از جوابتون:wink:

منظورم اینه که فرض کنید من با فلش یک وب سایتی ساختم دارای 3 صفحه حالا میخوام فرم تماس با مایی که با php ساختم رو وارد صفحه ی مورد نظرم کنم مثلا صفحه 2،حالا چطوری میتونم اینکارو انجام بدم ، "از کلاس های خاص" چطور میتونم از این روش استفاده کنم و یا import خوبه هر کدوم بهتره همون رو توضیح بدین با تشکر.

آخرین ویرایش:

aliamel

کاربر فعال
دوست گرامی کلاسی به نام HTMLLoader وجود داره که مختص Adobe AIR هست که این کارو برات انجام میده . اما این طور که شما می گی فکر نمی کنم بتونی از این کلاس استفاده کنی . از طرفی اگه اون چیزی که قراره لود بشه یک فایل می بود باز هم می تونستی از کلاس Loader استفاده کنی . اما این که بخوای یه فایل PHP (یک فرم) رو توی فلش(SWF) لود کنی کار جالب و منطقی ای به نظر نمیاد .
به هرحال این جا دوستان با سواد تری از من هستن که شاید بتونن راهکاری برای این مورد پیدا کنن !

mohammad-70

Member
ممنون aliamel جان
منظور من کلا یک فرم تماس با ما تحت فلش هستش در "Adobe Flash Professional CS5" که این اطلاعات "نام،نام خانوادگی،جنسیت،شماره همراه"اختیاری"وایمیل و وب سایت کاربر" رو از کاربر بگیره و به ایمیل مدیریت وب سایت ارسال کند.

یا فرض کنید مثلا ما یه بخش هایی را مثلا "نام،نام خانوادگی،جنسیت،ایمیل"را در فرم جز بخش های مهم و ستاره دار کرده ایم که کاربر میبایست حتما آنها را پر کند اگر اینطور نشدمثلا بقیه را پر و گزینه های ستاره دار را پر نکرد و دکمه ارسال نظر را کلیک کرد یک messagebox مانندی بیاد و بگه که ایمیل را وارد نکردید.
همین حالت فرم را تحت فلش میخوام،اگه در این مورد تجربه ای دارید ممنون میشم راهنماییم کنید،بازم ممنون از جوابتون.تشکر:rose:

از دوستان دیگه ای که اطلاعاتی در این مورد دارند آموزشش رو قرار بدند،خیلی مممنون میشم.

mohammad-70

Member
کسی نیست جواب این سوال مارو بده یا آموزشی در این مورد دارید برای دانلود بذارید "pdf".:)

travon

Member
دوست عزیز به تنهایی نمیشه با فلش ساخت
باید آدرس php که تو اون ابزار تماس هست مثلا سایت http://1abzar.com تو سایتت وارد کنی
شما فقط میتونی عکس هاش رو عوض کنی

mohammad-70

Member
ممنون travon جان

دوست عزیز به تنهایی نمیشه با فلش ساخت
باید آدرس php که تو اون ابزار تماس هست مثلا سایت http://1abzar.com تو سایتت وارد کنی
شما فقط میتونی عکس هاش رو عوض کنی

ممنون travon جان،اگه وقت کردم سه صفحه میسازم و بهت میگم که مثلا میخوام فرم را در اونجا قرار بدم اونطوری شاید بهتر متوجه بشین و من هم همینطور.
سورس را بعدا قرار میدم،بازم ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا