وارد کردن فایل swish و exe در فایل فلش

naser57

New Member
سلام بر مدیران و بچه های خوب تالار فلش
سال نو مبارک
دوتا سوال
ایا میشه یه فایل swish یا فایل exe ور وارد یک بخشی از فایل فلش بکنی ؟
من یه سی دی دارم طراحی میکنم که بخشی از فایل رو باید تو swish طراحی کنم و وارد فایل اصلی فلش بکنم..ممنون میشم استاتید با مثالی منو راهنمایی کن....
سوال دوم این هست که لوگو رو که وارد فایل فلش کردم هر کاری میکنم موقع خروجی به رنگ قرمز نشون داده میهش.. دلیلش چی هست؟
با سپاس از هادی ومحمد ودیگر دوستان فعال تالار.

mohammadbasri

کاربر فعال
وارد که نه اما میتونید فراخوانی کنید
برای فراخوانی فایلهای swf از Loadmove
برای فراخوانی فایلهای exe از fscommand
استفاده کنید.

naser57

New Member
مرسی هادی جان
اودینگ از فایل fscommand رو که یاد گرفتم ولی منظورم این وبد که یه فایل رو مستقیم داخل پروزه قرار بدم..

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

برای این کار فایل خروجی یا همون SWF ساخته شده توسط سویش رو در فلش IMPORT کنید

برای این کار به گزینه File --> import رفته و فایل swf را import کنید

موفق باشید

ali512

Active Member
فایل exe را نمی توان مستقیما در فلش وارد کرد ولی می توان با همون دستور fscommand فراخوانی کرد . فایلهای ساختهخ شده با swidh را باید با همون دستور loadmovie فراخوانی کرد یا این که importکرد که معمولا به صورت فریم به فریم قابل استفاده می باشد .

moonch

Member
سلام به همه.
با دستور fscommand فایل exe در پنجره جدید باز میشه. راهی هست که بشه exe رو داخل محدوده ای توی محیط گرافیکی فلش لود کرد؟

massoudn

کاربر فعال
سلام،
دوست عزیز،
این کار در محدوده گرافیکی (مورد نظر شما) در حال حاضر غیر ممکن! است،
ولی در صورتیکه exe flash format را با نرم افزار های مخصوص (مثلاً decompiler) به swf تبدیل کنید،
ممکن خواهد بود،
موفق و مؤید باشید.

moonch

Member
سلام. ممنون از راهنمایی تون. دو تا مسئله هست. اول اینکه وقتی دستور fscommand رو برای لود یک exe می دیم و بعد خروجی می گیریم تنها خروجی exe فلش هست که می تونه لود کنه. خروجی swf فلش قادر نیست اون exe رو لود کنه. دوم اینکه این exe ای که قرار لود بشه یک نرم افزار هست مثل navis. چنین exe رو نمی شه تبدیل کرد به swf تا بشه از طریق لود swf اون رو تو فلش صدا زد.

massoudn

کاربر فعال
متوجه منظورتون نمیشم،
اگر فایلی دارید ضمیمه کنید تا بررسی شود.

جدیدترین ارسال ها

بالا