وارد کردن اطلاعات به textarea

iran480

Member
با سلام،
من میخوام با کلیک بر روی یک عنصر در صفحه ، مقداری در textarea در یک صفحه ی دیگه وارد بشه. اگر اون عنصر و textarea توی یه صفحه باشن ، میتونم با کد زیر این کار رو انجام بدم:
PHP:
onclick='document.getElementById("T1").value="value here">
با استفاده از این کد مقدار یک textarea که T1 نام داره تغییر میکنه. اما اگر بخوام همین کار رو برای یک textarea که در یک صفحه ی دیگه قرار داره ، باید چیکار کنم؟

k2-4u

Well-Known Member
یعنی شما 2 صفحه مجزا دارید ؟
می خواهید وقتی تو یک صفحه یک کاری انجام میشه
نتیجه در صفحه دوم . دیده بشه ؟!؟!

. اگر صفحه دوم . فرزند صفحه اول باشه میشه
ولی غیر این صورت . امکان نداره

iran480

Member
ممنون از پاسختون.
ببینید من دو صفحه دارم مثلاً به نام های element.html و textarea.html . در صفحه ی اول یعنی element.html یه عنصر ، مثلاً یک تصویر دارم که میخوام هر وقت کاربر روش کلیک کرد ، مقدار یک textarea که در فایل textarea.html وجود داره ، تغییر کنه.
اگر عنصر و textarea هر دو در یک صفحه باشن ، میدونم چطور انجام میشه. با استفاده از همون کد که توی پست اول گذاشتم. اما وقتی هر کدوم توی یک صفحه ی مجزا باشن رو نمی دونم.

k2-4u

Well-Known Member
. با این حساب
شما باید . صفحه دوم رو یعنی element.html رو خودتون
با جاوا اسکریپ باز کنید . (که 100% باید به وسیله کاربر چیزی کلیک بشه در غیر این صورت . pupop بلاکر صفحه رو می بنده )
تا بتونین روش . نفوز داشته باشید . برای باز کردن . یک صفحه جدید از کد زیر استفاده کنید
کد:
Object=window.open('http://www.pageresource.com/jscript/jex5.htm','mywindow','width=400,height=200');
http://www.pageresource.com/jscript/jwinopen.htm

سپس شما می توانید به وسیله شی Object در مثال
بالا به محتویات صفحه دوم درسترسی داشته باشید

در اینجا همه متد هاش نوشته شده
http://www.devguru.com/Technologies/ecmaScript/quickref/window.html

اگر سوالی بود در خدمتم

iran480

Member
بله درسته. صفحه ی element.html با استفاده از یک لینک که بصورت pop-up هست ، باز میشه. بعد الان میخوام یک تصویر رو وقتی روش کلیک میشه ، مقدار textarea در صفحه ی مادر که همون textarea.html باشه تغییر کنه.
بزارید واضحتر بگم میخوام چیکار کنم. من یک صفحه ی نظرات دارم که یک textarea داره و یک لینک با عنوان "شکلکها" که وقتی کاربر روش کلیک میکنه یک پنجره بصورت pop-up باز میشه و یه تعداد شکلک توش هست. میخوام هر وقت کاربر روی هر شکلک کلیک کرد ، کد مربوط به اون بره توی textarea توی صفحه ی نظرات. میشه لطفاً یه نمونه کد آماده بدین؟

k2-4u

Well-Known Member
خب شما در یک popup باز شده
می خواهید . به عنصر پدر دسترسی داشته باشید
یعنی عنصر پدر . یک popup
خیلی ساده است . در popup باز شده از کد .
کد:
window.parent
استفاده کنید . یعنی برای دسترسی به textarea کافیه
کد:
window.parent.getElementById('textarea');

D.A.V.O.O.D

Member
سلام
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه .

شما می تونید با استفاده از :
HTML:
window.opener

نیز این کاری را که می خواهید انجام دهید .

iran480

Member
ممنون دوستان. من با استفاده از این دستور تونستم این کارو رو انجام بدم:
PHP:
onClick="window.opener.document.getElementById('message').value='sddsdsds';"
اما با استفاده از این روش ، محتویات textbox بطور کامل پاک میشه و این متن جایگزین میشه. من میخوام طوری باشه که این متن به ادامه ی محتویات textbox اضافه بشه و اونو حذف نکنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخرین ویرایش:

k2-4u

Well-Known Member
کد:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
function openChild(file,window) {
    childWindow=open(file,window,'resizable=no,width=200,height=400');
    if (childWindow.opener == null) childWindow.opener = self;
    }
</SCRIPT>

جدیدترین ارسال ها