دوستان قصد تبلیغ ندارم ولی میشه یه نظری بدین ببینم چی طوری شده :cool:
Aliboyyyyyy New Member Aug 16, 2011 #1 دوستان قصد تبلیغ ندارم ولی میشه یه نظری بدین ببینم چی طوری شده پیوست ها Untitled-1.jpg 130.5 کیلوبایت · بازدیدها: 23
H haroot Member Aug 16, 2011 #2 باید بیشتر روش کار کنی که یه کم جذابتر بشه .. رنگبندیش هم مناسب نیست موفق باشی
sh1 graphic Well-Known Member Aug 16, 2011 #3 با نظر دوستمون کاملا موافقم فونت و ستایل فونت هم مناسب نیست روش بیشتر کار کن بهتر میشه موفق باشی
sinart Member Aug 16, 2011 #4 منم با دوستان موافقم.يه كم بيشتر وقت بزار. اون فونتي كه براي دو خط وسط انتخاب كردي جالب نيست
hsajj Member Aug 16, 2011 #6 کار جالبی شده به نظر منم رنگ بندی میتونه شادتر باشه فونت رو هم عوض کنی بهتره
MohammadGh Well-Known Member Aug 16, 2011 #8 طرح خوبه ولي من با فونتا موافق نيستم از فونت ساده و شيكتر استفاده كن موفق باشي
Aliboyyyyyy New Member Aug 17, 2011 #9 از همه دوستان ممنون چشم انشاا.. تو کار های بعدی یه سوال ؟ کسی نیست اینجا قالب به صورت پی اس دی رو تبدیل به اچتمل یا کد بلاگفا کنه؟ یا علی
از همه دوستان ممنون چشم انشاا.. تو کار های بعدی یه سوال ؟ کسی نیست اینجا قالب به صورت پی اس دی رو تبدیل به اچتمل یا کد بلاگفا کنه؟ یا علی
R-med Well-Known Member Aug 17, 2011 #10 Aliboyyyyyy گفت: از همه دوستان ممنون چشم انشاا.. تو کار های بعدی یه سوال ؟ کسی نیست اینجا قالب به صورت پی اس دی رو تبدیل به اچتمل یا کد بلاگفا کنه؟ یا علی کلیک کنید تا باز شود... راستش من بلد نیستم فقط اومدم نظر بدم رنگبندی یه کمی تو ذوغ میزنه از مدل نوشته هات خوشم میاد با وکتور و Shape هایی که استفاده کردی موافقم گوشی ها رو هم خوب در اوردی
Aliboyyyyyy گفت: از همه دوستان ممنون چشم انشاا.. تو کار های بعدی یه سوال ؟ کسی نیست اینجا قالب به صورت پی اس دی رو تبدیل به اچتمل یا کد بلاگفا کنه؟ یا علی کلیک کنید تا باز شود... راستش من بلد نیستم فقط اومدم نظر بدم رنگبندی یه کمی تو ذوغ میزنه از مدل نوشته هات خوشم میاد با وکتور و Shape هایی که استفاده کردی موافقم گوشی ها رو هم خوب در اوردی