سلام دوستان این اولین پستی هست که من ارسال می کنم امید وارم خوشتون بیاد
M m.unbelievable New Member Mar 5, 2009 #1 سلام دوستان این اولین پستی هست که من ارسال می کنم امید وارم خوشتون بیاد
Arch.Designer Member Mar 6, 2009 #2 به نظرم ضعیف کار شده میتونستی اون قسمتی که دست از 0101 زده بیرون رو افکت بیشتری بدی
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Mar 7, 2009 #4 ایده ی خیلی خوبی داشتید. ولی برای اجراش یکمی بیشتر وقت بذارید. سعی کنید زیاد از افکتها و استایلهای آماده استفاده نکنید. چون باعث میشه خلاقیتتون کم بشه. موفق باشید.
ایده ی خیلی خوبی داشتید. ولی برای اجراش یکمی بیشتر وقت بذارید. سعی کنید زیاد از افکتها و استایلهای آماده استفاده نکنید. چون باعث میشه خلاقیتتون کم بشه. موفق باشید.
M m.unbelievable New Member Mar 7, 2009 #5 آره خوب قبول دارم اما این که آدم بخواد همچین افکتی رو در بیاره خیلی مشکل اگه یکمی دقیق تر بگین خیلی ممنون می شم راستی واقعا متشکرم از این که راهنمایی می کنید
آره خوب قبول دارم اما این که آدم بخواد همچین افکتی رو در بیاره خیلی مشکل اگه یکمی دقیق تر بگین خیلی ممنون می شم راستی واقعا متشکرم از این که راهنمایی می کنید
moejeze2007 Member Mar 7, 2009 #7 با سلام بد نشده ! اما به نظر من اگه دور اون صفر و يكها رو يه مانيتور ميذاشتي يه كه بهتر ميشد يعني اون دست از يه مانيتور اومد بيرون بهتر بود .
با سلام بد نشده ! اما به نظر من اگه دور اون صفر و يكها رو يه مانيتور ميذاشتي يه كه بهتر ميشد يعني اون دست از يه مانيتور اومد بيرون بهتر بود .