هک مجبور کردن کاربران به خواندن تاپیک خاص

faraztd

Member
سلام من از هک force_users_to_read_a_thread_2_0 (8.3 استفاده میکنم و تمامی فایلهای رو در پوشه های خود اپلود کردم و کدها رو هم در مسیر ها مشخص وارد کردم فایل xml هم در قسمت ادمین آپلود کردم و نصب شده و وقتی در قسمت این پلاگین در بخش پستها میرم کلیدش هست و وارد میشه و وقتی برای باز کردن یک برنامه ریزس جدید کلیک میکنم هم وارد میشه و در اونجا کد پست مربوطه رو وارد میکنم و باقی تنظیمات رو انجام میدم و بعد کلید ذخیر رو میزینم و سیستم به من نمایش میده که ذخیره با موفقیت ثبت شد و باز میگرده به همان منوی اصلی این پلاگین ولی هیچی در لیستش نیست و کلا کار نمیکنه یعنی تنظیمات رو ثبت نمیکنه باید چیکار کنم ؟

ورژن تالار من هم 3.8.2 هست

faraztd

Member
نه عزیز جان من چندین بار چک کردم وثلا 2 زدم دیگه 2 که وجود داره ولی بازیم همینطوری هست مثلا این تاپیک ما در مجید آنلاین هست 808466 منم همین رو میزینم ولی کار نمیکنه به همون شکله که گفتم

sparksun

Member
بار ها این مشکل رو یوزهایی من داشتن و همین شکلی بوده و مورد از شماره تاپیکی که قرار داده بودن بوده
شما نمی تونی بگی تاپیکی با شماره 2 وجود داره یا نه چون ممکنه از قبل دلیت شده باشه

faraztd

Member
همین حالا یک پست زدم و شماره آخر لینک رو یا همون شما پست رو وارد کردم باز هم نشد عزیز

sparksun

Member
ادرس سایتت رو با اون لینک واسم پیغام خصوصی بکن تا یه نگاه بندازم

جدیدترین ارسال ها

بالا