هوش مصنوعي در فلش

AMINMIX

Member
سلام دوستان ؛ من تو تيم روبوتيك دانشگاهمون كار مي كنم و هميشه ميخاستم كه محيطي رو توي فلش طراحي كنم كه بشه توش روباتها رو قبل از ساختن امتحان كرد ؛ حالا با كلي تلاش موفق شدم اين محيط رو درست كنم ؛ اما روباتش هنوز زياد هوشمند نشده ؛ لطفا از اين لينك دانلودش كنيد ولي حتما تو فلش پلير 8 ببينيد چون توي اينترنت اكسپلورر درست نشون داده نمي شه: http://www.freewebs.com/aminmix/robot.swf
ضمناَ تمامي جزئيات اين فلش رو خودم طراحي كردم و جايي گير نمياد!
نظرتون برام مهم و محترمه:oops:

بهتره روي لينك بالا راست كليك كنيد و با save target ذخيره كنيد ;-)

آخرین ویرایش:

mojmos

Member
خیلی برنامه نویسیش حرفه ایه بهت تبریک میگم
فقط به چه درد می خوره منظورم اینه که چجوری میشه توش "روباتها رو قبل از ساختن امتحان كرد" ؟

aff - SEvEN

Banned
آقاي AMINMIX ... مي از شما ممنون هستم ...

کار بسيار جالبي هست ، بله به راستي داراي يه نوع هوش مصنوعي هست ميني ماشيني که در فرم لود شده در حرکت هست ... يعني با برخورد به موانع مسير خودش رو تغيير ميده و اين يعني داراي نوعي قوهء تصميم گيري هست ... :lol:

همچنين بخاطر ايراداتي که در مشاهده فايل شما وجود داشت مي اونو دنلود کردم و در اينجا پيوست ميکنم به اسم Robot و البته يک نمونهء ژاپني هم در کنارش پيوست ميکنم که البته احتمالا فاقد هوش مصنوعي هست ولي ديدن اون خالي از لطف نيستش ... ميتونه به شما و همهء دوستان گله فلش کارم ايده اي عالي بده و بسيار زيباست . :lol:

با آرزوي موفقيت براي شما ...

شادي

عکسي از فلش داراي هوش مصنوعي آقاي AMINMIX :

166fs21805.png

عکسي از فلش زيباي ژاپني :

166fs218373.png

پیوست ها

• Robot.zip
    38.6 کیلوبایت · بازدیدها: 40
  • Japany_Robot.zip
    3.8 کیلوبایت · بازدیدها: 28

AMINMIX

Member
آقاي AMINMIX ... مي از شما ممنون هستم ...

کار بسيار جالبي هست ، بله به راستي داراي يه نوع هوش مصنوعي هست ميني ماشيني که در فرم لود شده در حرکت هست ... يعني با برخورد به موانع مسير خودش رو تغيير ميده و اين يعني داراي نوعي قوهء تصميم گيري هست ... :lol:

همچنين بخاطر ايراداتي که در مشاهده فايل شما وجود داشت مي اونو دنلود کردم و در اينجا پيوست ميکنم به اسم Robot و البته يک نمونهء ژاپني هم در کنارش پيوست ميکنم که البته احتمالا فاقد هوش مصنوعي هست ولي ديدن اون خالي از لطف نيستش ... ميتونه به شما و همهء دوستان گله فلش کارم ايده اي عالي بده و بسيار زيباست . :lol:

با آرزوي موفقيت براي شما ...

شادي

عکسي از فلش داراي هوش مصنوعي آقاي AMINMIX :

166fs21805.png
=== مرسي از توجه و كمكي كه كردي ؛ من خوشحال ميشم وقتي مي بينم بعضي از خانم هاي ايراني تا اين حد به مسائل فني آشنا و علاقه مند هستند :D

آخرین ویرایش:

AMINMIX

Member
خیلی برنامه نویسیش حرفه ایه بهت تبریک میگم
فقط به چه درد می خوره منظورم اینه که چجوری میشه توش "روباتها رو قبل از ساختن امتحان كرد" ؟

==== داخل اكشن اين ربات محلي وجود داره كه ربات تصميم مي گيره كه پس از برخورد چشماي الكتريكي كه جلوش تعبيه شده با موانع يا در شرايط خاص جهت حركت خودشو عوض كنه و اونجا برنامه نويس ميتونه با استفاده از اطلاعاتي كه از اون 5 تا چشم اطراف ماشين در يك آرايه ذخيره شده و if هاي تو در تو منطقي رو براي انتخاب جهت چرخش ماشين تعريف كنه ؛ كه البته براي اين كار بايد به اكشن اسكريپت آشنا باشه و همچنين فايل robot.fla رو در اختيار داشته باشه تا هم ظاهر ماشينش رو طراحي كنه وهم چيدمان چشمهاي ماشين رو ترتيب بده.
اميدوارم كه توضيحاتم واضح باشه

آخرین ویرایش:

mshgames

Well-Known Member
با سلام خدمت دوست عزیز
چیزی که شما با فلش ایجاد کردید.در نوع خودش جالب واقعا جالبه رباتی که به موانع برخورد میکنه و به صورت رندوم از سه مسیر یک مسیر انتخاب میکنه(چپ راست عقب) یه نمونه بازی هم که به این سبک ساخته میتونی در لینک پایین ببینیش :
http://www.miniclip.com/games/cyber-mice-party/en/

موفق باشی::

AMINMIX

Member
سلام دوست عزيز ؛ همينطور كه در پست اول گفته بودم اين فايل براي شبيه سازي روبوت درست شده و همينطور كه شما تشخيص داديد چون هنوز كارش تكميل نشده فعلا هوشمند نيست ومسيرش رو به طور رندوم انتخاب ميكنه ؛ اما كار نسخه اصلي اين كليپ كه واقعاً هوشمنده تقريباَ تموم شده و همين روزا همينجا تو يه مبحث جديد آپلود ميكنم
بازم مرسي از توجهتون

جدیدترین ارسال ها

بالا